Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 135 z 261

Temat: Po robocie

Pirrat
    Konto usunięte
    Polecam zmienić stronę główna gry, bo ona kłamie lub po prostu ją aktualizować w nowe filmiki, screeny.

A kim Ty jesteś, by mówić innym, co mają robić?
    Jak dla mnie administrator tymi słowami chce sprowokować konflikt.
    Ostatnio edytowane przez Pirrat ; 14-07-2013 o 21:16

Na wasze szczęście, wasz administrator jest wyjątkowo cierpliwy i tolerancyjny, zamiast banować - traci czas na rozmowę. Tego jak widać też nikt nie docenia ;)

W jaki sposób strona główna gry kłamie?

Użytkownik Avatar Squadron
    piszą tam o Salamandrii któej nie ma oraz to : "Olbrzymi, tętniący życiem świat gry, pełen przygód i zadań do wykonania."
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Squadron
    na stronie głównej brakuje informacji o wolno rozwijającej się fabule itd.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał ADIHC1 Zobacz post
    Na wasze szczęście, wasz administrator jest wyjątkowo cierpliwy i tolerancyjny, zamiast banować - traci czas na rozmowę. Tego jak widać też nikt nie docenia

W jaki sposób strona główna gry kłamie?
    1. po pierwsze nic nie wspomina, ze gra jest w fazie Bety
    2. Jak poruszac sie po krainach czegos czego nie ma ?
    cytat z gry "W starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach! "

Faktycznie , olbrzymi swiat jest, Ale wedrowka po salamandrii ?, jakiej Salamandrii ?

3. Po zatym skoro to jest produkt polski, dlaczego nie ma jakiejs polskiej flagi, orzelka... czyzby nie sa patriotami nasi kochani "Admini", moze sie wstydza Polski? , czy to celowy zabieg ?

1. po pierwsze nic nie wspomina, ze gra jest w fazie Bety
    Od samego początku nie wspomina, bo nie musi.

2. Jak poruszac sie po krainach czegos czego nie ma ?
    cytat z gry "W starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach! "

Faktycznie , olbrzymi swiat jest, Ale wedrowka po salamandrii ?, jakiej Salamandrii ?
    Chłyt marketingowy ;)

3. Po zatym skoro to jest produkt polski, dlaczego nie ma jakiejs polskiej flagi, orzelka... czyzby nie sa patriotami nasi kochani "Admini", moze sie wstydza Polski? , czy to celowy zabieg ?
    No powiedz, że żartujesz? :D

Użytkownik Avatar Yogi
    No powiedz, że żartujesz?
    hehe tak zartowalem ...
    ale to nie glupie :P

Od samego początku nie wspomina, bo nie musi.
    no i wlasnie dla mnie to jest zwykle klamstwo...
    bo jakby wspomniano o tym by bylo inaczej,

no i wlasnie dla mnie to jest zwykle klamstwo...
    bo jakby wspomniano o tym by bylo inaczej,
    Nic by się nie zmieniło. Nikt na takie detale nie zwraca uwagi.

Beta to taka wygodna (dla administracji) wymówka na forum, czemu nie ma tego czy tamtego ;)

Użytkownik Avatar Lady Karen
    Cytat Napisał ADIHC1 Zobacz post
    Beta to taka wygodna (dla administracji) wymówka na forum, czemu nie ma tego czy tamtego
    A-HA! przyznajesz ze to wymówki!
    tylko po co one... Adi jesteś tak jakby łącznikiem tudzież rzecznikiem.
    Powiedz dlaczego J&T mają tą gre gdzieś?
    i kiedy up?
    naucz się robić skrypty ---> klik!

Użytkownik Avatar Yogi
    cos mi sie przypomnialo:

Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. Usługodawca zastrzega sobie prawo do całkowitego zaprzestania świadczenia usługi.
    Dziekujemy droga Administracjo, za mozliwosc korzystania z uslugi niepelnej.
    Chociaz przydalo by sie jakies info, w tej kwestii.

A-HA! przyznajesz ze to wymówki!
    Po n-tym temacie o tym samym na nic innego nie ma się już siły i zaczyna się zbywanie ;)

tylko po co one... Adi jesteś tak jakby łącznikiem tudzież rzecznikiem.
    Ja tu tylko zamiatam ;)

Powiedz dlaczego J&T mają tą gre gdzieś?
    Nie mają. Po prostu doba nie jest z gumy.

Zwróć uwagę, że poważne problemy są rozwiązywane dość sprawnie (awarie gry, płatności). Do tego codzienna obsługa gry też zajmuje czas, który trzeba zabrać z puli potrzebnej na zrobienie aktualizacji fabularnej.

i kiedy up?
    W niedzielę.

Dziekujemy droga Administracjo, za mozliwosc korzystania z uslugi niepelnej.
    Tego typu regułkę znajdziesz praktycznie wszędzie.

Użytkownik Avatar Yogi

Zwróć uwagę, że poważne problemy są rozwiązywane dość sprawnie (awarie gry, płatności). Do tego codzienna obsługa gry też zajmuje czas, który trzeba zabrać z puli potrzebnej na zrobienie aktualizacji fabularnej.
    czy ja wiem, w koncu te problemy dotycza pieniedzy.
    Dalej nie "naprawiono" bledy 502 gateway, wystepujacego w okolicach 3 nad ranem...
    no ale o 3 przeciez juz prawie nikt nie gra.

O tej porze odpalane są skrypty konserwacyjne. Obciążony serwer sypie błędami - trudno, przeżyjesz ;)

Użytkownik Avatar Lady Karen
    taaak, bledy są poprawiane w miarę szybko, ale wierz mi gdyby któryś z nich dał jakąś notkę na jakim etapie są i dlaczego tak długo trwa wszystkich by to uspokoiło.
    i nie byłoby narzekań.

w którą niedzielę:P
    naucz się robić skrypty ---> klik!

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    taaak, bledy są poprawiane w miarę szybko, ale wierz mi gdyby któryś z nich dał jakąś notkę na jakim etapie są i dlaczego tak długo trwa wszystkich by to uspokoiło.
    i nie byłoby narzekań.
    i wlasnie o to chodzi,
    do tego dazymy...
    A nie cos "pojeknac" ze za 5 miesiecy i dalej "olewac" sprawe.
    Konkretnie niech napisza, czy faktycznie dalej gra beda sie zajmowc czy tez nie,
    na jakie etapie to wszystko jest i tym podobne.

O tej porze odpalane są skrypty konserwacyjne. Obciążony serwer sypie błędami - trudno, przeżyjesz
    szkoda ze o tym tez nigdzie nie wspomniano.

Uprawnienia