Polecam zmienić stronę główna gry, bo ona kłamielub po prostu ją aktualizować w nowe filmiki, screeny.
Jak dla mnie administrator tymi słowami chce sprowokować konflikt.A kim Ty jesteś, by mówić innym, co mają robić?![]()
Polecam zmienić stronę główna gry, bo ona kłamielub po prostu ją aktualizować w nowe filmiki, screeny.
Jak dla mnie administrator tymi słowami chce sprowokować konflikt.A kim Ty jesteś, by mówić innym, co mają robić?![]()
Ostatnio edytowane przez Pirrat ; 14-07-2013 o 21:16
Na wasze szczęście, wasz administrator jest wyjątkowo cierpliwy i tolerancyjny, zamiast banować - traci czas na rozmowę. Tego jak widać też nikt nie docenia ;)
W jaki sposób strona główna gry kłamie?
piszą tam o Salamandrii któej nie maoraz to : "Olbrzymi, tętniący życiem świat gry, pełen przygód i zadań do wykonania."
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
na stronie głównej brakuje informacji o wolno rozwijającej się fabule itd.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
1. po pierwsze nic nie wspomina, ze gra jest w fazie Bety
2. Jak poruszac sie po krainach czegos czego nie ma ?
cytat z gry "W starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach! "
Faktycznie , olbrzymi swiat jest, Ale wedrowka po salamandrii ?, jakiej Salamandrii ?
3. Po zatym skoro to jest produkt polski, dlaczego nie ma jakiejs polskiej flagi, orzelka... czyzby nie sa patriotami nasi kochani "Admini", moze sie wstydza Polski? , czy to celowy zabieg ?
Od samego początku nie wspomina, bo nie musi.1. po pierwsze nic nie wspomina, ze gra jest w fazie Bety
Chłyt marketingowy ;)2. Jak poruszac sie po krainach czegos czego nie ma ?
cytat z gry "W starożytnym świecie magii i miecza trwa nieustanna walka dobra ze złem. Wyrusz w wędrówkę po krainach Arkadii i Salamandrii, przeżyj niesamowite przygody i zmierz się z Siłami Ciemności. Los świata jest w Twoich rękach! "
Faktycznie , olbrzymi swiat jest, Ale wedrowka po salamandrii ?, jakiej Salamandrii ?
No powiedz, że żartujesz? :D3. Po zatym skoro to jest produkt polski, dlaczego nie ma jakiejs polskiej flagi, orzelka... czyzby nie sa patriotami nasi kochani "Admini", moze sie wstydza Polski? , czy to celowy zabieg ?
hehe tak zartowalem ...No powiedz, że żartujesz?![]()
ale to nie glupie :P
no i wlasnie dla mnie to jest zwykle klamstwo...Od samego początku nie wspomina, bo nie musi.
bo jakby wspomniano o tym by bylo inaczej,
Nic by się nie zmieniło. Nikt na takie detale nie zwraca uwagi.no i wlasnie dla mnie to jest zwykle klamstwo...
bo jakby wspomniano o tym by bylo inaczej,
Beta to taka wygodna (dla administracji) wymówka na forum, czemu nie ma tego czy tamtego ;)
naucz się robić skrypty ---> klik!
cos mi sie przypomnialo:
Dziekujemy droga Administracjo, za mozliwosc korzystania z uslugi niepelnej.Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów. Usługodawca zastrzega sobie prawo do całkowitego zaprzestania świadczenia usługi.
Chociaz przydalo by sie jakies info, w tej kwestii.
Po n-tym temacie o tym samym na nic innego nie ma się już siły i zaczyna się zbywanie ;)A-HA! przyznajesz ze to wymówki!
Ja tu tylko zamiatam ;)tylko po co one... Adi jesteś tak jakby łącznikiem tudzież rzecznikiem.
Nie mają. Po prostu doba nie jest z gumy.Powiedz dlaczego J&T mają tą gre gdzieś?
Zwróć uwagę, że poważne problemy są rozwiązywane dość sprawnie (awarie gry, płatności). Do tego codzienna obsługa gry też zajmuje czas, który trzeba zabrać z puli potrzebnej na zrobienie aktualizacji fabularnej.
W niedzielę.i kiedy up?
Tego typu regułkę znajdziesz praktycznie wszędzie.Dziekujemy droga Administracjo, za mozliwosc korzystania z uslugi niepelnej.
czy ja wiem, w koncu te problemy dotycza pieniedzy.
Zwróć uwagę, że poważne problemy są rozwiązywane dość sprawnie (awarie gry, płatności). Do tego codzienna obsługa gry też zajmuje czas, który trzeba zabrać z puli potrzebnej na zrobienie aktualizacji fabularnej.
Dalej nie "naprawiono" bledy 502 gateway, wystepujacego w okolicach 3 nad ranem...
no ale o 3 przeciez juz prawie nikt nie gra.
O tej porze odpalane są skrypty konserwacyjne. Obciążony serwer sypie błędami - trudno, przeżyjesz ;)
taaak, bledy są poprawiane w miarę szybko, ale wierz mi gdyby któryś z nich dał jakąś notkę na jakim etapie są i dlaczego tak długo trwa wszystkich by to uspokoiło.
i nie byłoby narzekań.
w którą niedzielę:P
naucz się robić skrypty ---> klik!
i wlasnie o to chodzi,
do tego dazymy...
A nie cos "pojeknac" ze za 5 miesiecy i dalej "olewac" sprawe.
Konkretnie niech napisza, czy faktycznie dalej gra beda sie zajmowc czy tez nie,
na jakie etapie to wszystko jest i tym podobne.
szkoda ze o tym tez nigdzie nie wspomniano.
O tej porze odpalane są skrypty konserwacyjne. Obciążony serwer sypie błędami - trudno, przeżyjesz![]()