1.
Mikstura doswiadczenia: za zloto jakies tanie, zeby dodawalo zwiekszony exp na jakis czas.
Mikstura AP : za zloto , zeby dodawalo zwiekszenie AP przez jakis czas,
Mikstura energi: na niskie levele maks powiedzmy 8 , zeby dodawalo ciut energii, za zloto of course,
jakis prezent na poczatek gry dla ludzi zaczynajacych gre, nie wiem co by to moglo byc ?
Przy okazji bedzie gold zlatywal z gry taka mam nadzieje.
zaraz posypia sie komentarze na temat mikstury energii, bo ene mozna kupowac za mfy , tak to prawda
ze mfy kupuja za przeproszeniem "mlodziki" my kupujemy mfy za golda, wiec ene kupujemy za golda z gry.
Jezeli faktycznie gra jest nie dochodowa zlikwidowac, mfy na targu, to przyniesie tylko zyski, bo kto bedzie chial sobie uzupelnic energie, to bedzie zmuszony kupic mfy,
w tej chwili kupujemy za golda z gry.
2
zmniejszyc exp dla wszystkich ludzi,
i tak wszyscy beda stali w eliar niedlugo.
Powinno byc jakis "przemial" ludzi na poszczegolne miasta, a tu nic wszyscy prawie w eliar,
Jezeli wiadomo było ze beda tak dlugo upy trwac, to trzeba bylo zrobic bardzo maly exp, zeby zdobywac, mfy by sie ruszyly bo kazdy by dazyl do jakiegos celu, a takto wszyscy poosiągali wszystko co mozna bylo.
3
Glowne okno widocznosci, ciut malutkie jakby nie patrzec, nie mozna uruchomic jakos "pelnego ekranu" ? i/lub go powiekszyc ?
4
czat zdecydowanie za maly maks 4 linie wierszy wtf ? az tak to obciaza wszystko ?
nie mozna go powiekszyc powiedzmy do np 15 wierszy ?
5
Nie mozna zmienic interfejsu na bardziej "friendly" ? i podzielic bardziej na grupy ?
Obserwowani gracze gdy jest ich wiele naprawde trzeba przewijac cala strone w dol by jakos zobaczyc czy ktos jest.
6
nowe klasy postaci, tak wiem , MFO slynie tylko z woja i maga ?
i co zwiazku z tym ?
ano wlasnie coraz wiecej osob proponuje to samo dodanie nowych klas postaci,
inne gry maja wiecej klas postaci i jakos nie placza...
balans przeciez da sie zrobic.
7
wspolny czat dla obserwowanych
8
mozna wprowadzic tzw druga "reke" w postaci,
czyli tzw tarczy , badz drugiej broni, nowe mozliwosci pvp , oraz pve,
9
Tak na poczatek i na szybko wymyslone.
A teraz Wasze propozycje: