Proponuję, aby nie można było założyć drużyny bez opłaty, ponieważ aktualnie w mfo jest pełno drużyn, w których jest tylko jedna osoba. Koszt założenia drużyny wynosiłby np. 50k złota.
Proponuję, aby nie można było założyć drużyny bez opłaty, ponieważ aktualnie w mfo jest pełno drużyn, w których jest tylko jedna osoba. Koszt założenia drużyny wynosiłby np. 50k złota.
Ostatnio edytowane przez Grzesiek ; 08-07-2013 o 14:51
Będą zmiany w drużynach, opłata to nie taki zły pomysł.
Lepsza opłata za MF żeby admini mogli sobie zarobić bo tylko o to im chodzi.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Na Nie.
Ponieważ pewnie za tydzień było by już po drużynie ;d
Ostatnio edytowane przez Junak ; 09-07-2013 o 13:44 Powód: Nie dopisałem
Dla mnie fajny pomysł było by wiecej walk jestem na tak
Na tak
przynajmniej był by jakiś odpływ zlota.
Mogło by być jeszcze zmiana nazwy drożyny np za 100-250k
Na pewno przewidziane jest ograniczenie w wolności zarządzania drużynami:
- utworzenie (np. nie częściej niż raz na 2 tygodnie)
- zmiana nazwy - TYLKO za pkt. MF, ewentualnie jedna darmowa możliwość zmiany nazwy
- ograniczenie dołączenia drużyny - nie częściej niż raz na 7 dni + usługa za pkt. MF anulująca oczekiwanie
Do tego wszystkiego musi być wyjątek dla "nowych" - staż mniejszy niż miesiąc praz lv do 20 - brak opłat za powyższe usługi MF.
Drużyny mają być dosyć mocno zmodernizowane, nie wiadomo kiedy
Mam nadzieję że wszystko drużyny które już powstały będą zachowane, moja drużyna istnieje od 31 Marca 2011 roku i chciałbym aby tak zostało.
+ Ilość miejsc minimum 8
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.