A ja jestem za wprowadzeniem papieża którym zostałby void znany również jako hINATA.
A ja jestem za wprowadzeniem papieża którym zostałby void znany również jako hINATA.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Racja, sztylety są małe i można by używać nawet dwóch na raz, więc oczywistym jest zmniejszeniem obrażeń o 50%. Dwa ataki za pół ciosu da w efekcie cały cios, a balans zostanie zachowany, że też sam na to nie wpadłem, propsy.Choć, oczywiście, trzymam się mojego sposobu na takie propozycje - uznajemy, ale zmniejszamy obrażenia o 50% i wprowadzamy.
Również na TAK.
To wprowadźmy jeszcze karwasze,nagolenniki,tarcze. Właściwie, to czemu nie można mieć jednocześnie rękawic + miecza/buławy itp. Przecież można nosić rękawice i trzymać bron. I łucznik niech ma kołczan z ilością strzał. Skończą się strzały - ma problem.
Ale pieprzycie głupoty. Gość wyraźnie jest poniżej pewnego poziomu ogarniania. W pierwszych postach było wyjaśnienie dlaczego nie, a ten gość "mam powyżej 40 iq" nadal to ciągnie. Dlaczego? Bo nie ma komu tego zamknąć. Ktoś w ogole pilnuje tego forum, czy moze niektorzy moderatorzy działają tylko jak jest upek, a potem mysla, ze maja wolne? Może czas coś zmienić.
Bididididid!