jak dla mnie 5 minut na stoczenie walki jest bezsensu bo musiałem dohodzic do coniegonie da sie zrobic zmiany ze nie trzeba miec limitu czasu na stoczenie walki kiedys tak było i nikomu to nie przeszkadzało?
jak dla mnie 5 minut na stoczenie walki jest bezsensu bo musiałem dohodzic do coniegonie da sie zrobic zmiany ze nie trzeba miec limitu czasu na stoczenie walki kiedys tak było i nikomu to nie przeszkadzało?
Ostatnio edytowane przez Venom ; 26-05-2013 o 20:56
Igrzyska spoko, pomijając mój fail z poświeceniem i pare akcji Mapy'ego z auto chyba![]()
Tak, kilka akcji było niestety auto. Lagi + krótki czas wygrywa ze wszystkim. Na prawdę nie jest łatwo śledzić 8 gracz i każdego 4-5 statusów jakich ma i szybko zdążyć wybrać odpowiedni item z przedmiotów. Tura powinna byc zwiększona o te kilka sekund (5) gdy w walce jest dużo graczy. Inaczej się walczy w 1vs1/2vs2 a inaczej w 4vs4/3vs3 i wtedy się robi wypaczanie rozgrywki.
W sumie igrzyska jak co tydzienKorupcja nigdy sie nie skonczy xD Jedynie saboty same
![]()
Fascynująca walka finałowa, zwłaszcza że wcześniejsza trwała za 20 min.
Ta to nawet się nie umywa do tej https://mfo3.pl/r/142876933 takie zwroty akcji, że mało serce mi nie wyskoczyło.
Kiedyś tak było i jakaś drużyna czekała tak długo, aż się igrzyska skończyły.jak dla mnie 5 minut na stoczenie walki jest bezsensu bo musiałem dohodzic do coniegonie da sie zrobic zmiany ze nie trzeba miec limitu czasu na stoczenie walki kiedys tak było i nikomu to nie przeszkadzało?
Najlepiej górny limit czasu igrzysk zmniejszyć do 22 i ludzie będą musieli się sprężać![]()
Czas naglił, i nawet 1 walki w początkowo ustalonej grupie nie stoczyliśmy. Na Assasinów żadnej mgły, ani klątwy, do tego szczęście to w statystykach jak i to realne było po stronie przeciwnikaWszystko jednak skończyło się Happy End'em
Coni też cię lubię, ale tylko przeciwko wam było miejsce, do tego musaiłem przeciwko Venomowi walczyć ;/
Szykuj się na sabota ;DConi też cię lubię, ale tylko przeciwko wam było miejsce, do tego musaiłem przeciwko Venomowi walczyć ;/
Muszę przyznać, jedne z ciekawszych igrzysk. Gdyby Asasynek+Pavelas+aich się tak nie obciągali, byłyby jeszcze ciekawsze.