Witam ,
Tak jak w tytule , chodzi mi o możliwość wysyłania zaproszeń do graczy bez drużyny . Zawsze ktoś musi złożyć podanie więc może i tak zarządca w drużynie mógłby zapraszać do drużyny ? Oczywiście byłby limit , max. 5-10 osób.
Witam ,
Tak jak w tytule , chodzi mi o możliwość wysyłania zaproszeń do graczy bez drużyny . Zawsze ktoś musi złożyć podanie więc może i tak zarządca w drużynie mógłby zapraszać do drużyny ? Oczywiście byłby limit , max. 5-10 osób.
Nie jest to niezbędna propozycja,bo przecież można wysłać komuś PW z zapytaniem czy nie chciał by dołączyć do teamu,jednak ta propozycja by znacznie przyśpieszyła ten proces.
Tak , wiem . Byłby to po prostu "dodatek" jeśli chodzi o drużyny.
Drużyny czeka większa przebudowa i myślę, że taka opcja się tam znajdzie.
Wyobraziłam sobie te dziesiątki PW z serii "hcesz do drorzyny" i mi się słabo zrobiło. Nie ważne że trzeba być bezteamowcem. Na nie. Zafundujecie ludziom koszmar nawet jak będzie możliwość blokowania takich wiadomości będzie to delikatnie mówiąc uciążliwe.
@ Musaraj: Dla mnie to pw bo wysyła to "człowiek" nie system. I nie ważne że będzie mieć szmery bajery jak klawisz "dołącz do teamu" dla mnie to dalej będzie dręczące pw przy którego ignorowaniu można sie pomylić i narobić sobie biedy.
Ostatnio edytowane przez NieZabijajMnie ; 13-05-2013 o 23:32
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
na nie
niepotrzebny spam
Za. Na v2 było i nie robiło problemu (bo takie sytuacje pojawiały się naprawdę rzadko). W dodatku samo zaproszenie pojawiało się dopiero po wejściu w drużyny, nie wysyłało wiadomości o treści "Gracz marjusz master zaprosił Cię do drużyny zbuje". W takiej formie jak napisałem - jestem za.
Bididididid!
Pomysł dobry, jest to jedna z tych rzeczy, których mi w Mfo brakuje.
Zrobimy zaproszenia, gdy całościowo ruszymy temat drużyn.