Skoro tak, to po co cokolwiek zmieniać ;)
Czekanie latami na to żeby w nią pograć nie jest już takie fantastico.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Super was się czyta, poligloci, mistrzowie kawałów i geniusze w jednym. Do tego niektórzy z kwalifikacjami na pracę w skarbówce. Jak macie tak pisać, to piszcie, potem nie narzekajcie na to, że trzeba czekać 2 lata na apdejt (bo do tego predzej czy pozniej dojdzie, taka, niestety, prawda).Twoje poczucie humoru też powala na łopatki.
Liczyłem na jakkolwiek poważną odpowiedź. Płacę za MFy - na swój sposób więc mogę wymagać trochę poważnego podejścia i jednak robienia czegoś. Update, który można było pewnie wprowadzić już w marcu (gdyby się choć minimalnie sprężyć) nie nadejdzie w tym roku szkolnym, z tego co piszesz przynajmniej.
O panelu nie będę mówił nawet...
I potem się dziw, że narzekają, dziw się.
Devos zobaczymy zapewne pod koniec drugiego kwartału/początek trzeciego, a więc na Nordię poczekamy do 2015 roku, Azarad 2017, itd xD
nie no żart, nie bądźmy tak pesymistyczni
To już jest koniec
Nie będzie już nic
Jesteście wolni
Możecie iść
Nie wiem po co to gadanie średnio co miesiąc to samo . . .
Każdy czeka na UPa i nikt nie powie że nie ...
Będzie kiedyś będzie ...
Trochę innowacji weszło: igrzyska (z początku co tydzień zmieniane), karty, żetony itp. Nie ma co narzekać![]()
OGŁASZAM UKOŃCZENIE PRAC => upek 12 maja 2013 rokTymczasem pozdrawiam z Seszeli
A upek tradycyjnie w niedzielę,
pierwszą po terminie ukończenia prac.
Powiem tak. Upki co więcej niż pól roku to zaleta tej gry. Lecz wadą jest mała obszernosc tych upków. Właściwie wraz z wejściem upka każdy gracz odkrywa wszystko co można. Ubija wszystko co się da.
Dalej pozostają już tylko rzeczy które utrzymują przy grze jak: zbieranie eq,zarobienie kasy,pvp,znajomi,karty
Ale no właśnie poza pvp nic nie stawia tu wyzwań , nic nie jest zaskakujące , tylko klepanie tych minibossów, czy nudne zbieranie. No i po jakimś czasie to się wszystko wyczerpuje i się przestaje grać do next upa.
A co jeżeli byłyby jakieś wyjątkowe "megabossy" ,co do respa wymagają zebrania jakiś specjalnych itemków (coś w stylu 3 karty jakiegoś potwora , 20 ognistych fragmentów , zwój refleksu) po czym pojawiałby się boss ,który byłby TRUDNY ,nie tak łatwy jak ork królewski sprzed zmian , coś może bardziej przewidywalnego ,ale trudniejszego do ubicia wymagające ekipy zgranej z eq unikatowym +3 i więcej. A samm boss też dropiłby kartę + jakiś unikat dropiący tylko z niego + masa gemów i innych szajsów. Odpowiednio dobrać % szans i już mamy zajęcie dla połowy mfo na rok.
Coś kiedyś ująłem podobnego w 3 tematach w propozycjach.
Jakby chociaż wprowadzono tę tabelkę pogromóców potworów itp, to ludzie zaczeli by zbijać np. 1000 eny na wróżkach, by zaliczyć "osiągnięcie"... byliby minibossy solo itp... to też jakaś możliwość. Ale myślę, że Administracja wprowadziła karty, więc teraz przez rok nie bedzie zadnych udogodnień na zbieranie, bo to wystarczy.
Bididididid!