Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 261

Temat: Po robocie

Skoro tak, to po co cokolwiek zmieniać ;)

Użytkownik Avatar Squadron
    Czekanie latami na to żeby w nią pograć nie jest już takie fantastico.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

musaraj
    Konto usunięte
    Super was się czyta, poligloci, mistrzowie kawałów i geniusze w jednym. Do tego niektórzy z kwalifikacjami na pracę w skarbówce. Jak macie tak pisać, to piszcie, potem nie narzekajcie na to, że trzeba czekać 2 lata na apdejt (bo do tego predzej czy pozniej dojdzie, taka, niestety, prawda).
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    No to jeszcze zostało ci oszacowanie i uwzględnienie kosztów i już masz wynik finansowy.

Tymczasem pozdrawiam z Seszeli
    A upek tradycyjnie w niedzielę,
    pierwszą po terminie ukończenia prac.
    Twoje poczucie humoru też powala na łopatki.

Liczyłem na jakkolwiek poważną odpowiedź. Płacę za MFy - na swój sposób więc mogę wymagać trochę poważnego podejścia i jednak robienia czegoś. Update, który można było pewnie wprowadzić już w marcu (gdyby się choć minimalnie sprężyć) nie nadejdzie w tym roku szkolnym, z tego co piszesz przynajmniej.
    O panelu nie będę mówił nawet...

I potem się dziw, że narzekają, dziw się.

Użytkownik Avatar Seitas
    Devos zobaczymy zapewne pod koniec drugiego kwartału/początek trzeciego, a więc na Nordię poczekamy do 2015 roku , Azarad 2017, itd xD
    nie no żart, nie bądźmy tak pesymistyczni

Użytkownik Avatar Nocny Lowca
    To już jest koniec
    Nie będzie już nic
    Jesteście wolni
    Możecie iść

Nie wiem po co to gadanie średnio co miesiąc to samo . . .
    Każdy czeka na UPa i nikt nie powie że nie ...
    Będzie kiedyś będzie ...

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Trochę innowacji weszło: igrzyska (z początku co tydzień zmieniane), karty, żetony itp. Nie ma co narzekać

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Trochę innowacji weszło: igrzyska (z początku co tydzień zmieniane), karty, żetony itp. Nie ma co narzekać
    żetony były wraz z upem eliar a karty to była chwila roboty
    ja wym wymieniła zmiany w energii i igrzyska

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Czarnulka Zobacz post
    Czym mniej zmian tym lepiej

Użytkownik Avatar skarlet
    Tymczasem pozdrawiam z Seszeli
    A upek tradycyjnie w niedzielę,
    pierwszą po terminie ukończenia prac.
    OGŁASZAM UKOŃCZENIE PRAC => upek 12 maja 2013 rok

Powiem tak. Upki co więcej niż pól roku to zaleta tej gry. Lecz wadą jest mała obszernosc tych upków. Właściwie wraz z wejściem upka każdy gracz odkrywa wszystko co można. Ubija wszystko co się da.
    Dalej pozostają już tylko rzeczy które utrzymują przy grze jak: zbieranie eq,zarobienie kasy,pvp,znajomi,karty
    Ale no właśnie poza pvp nic nie stawia tu wyzwań , nic nie jest zaskakujące , tylko klepanie tych minibossów, czy nudne zbieranie. No i po jakimś czasie to się wszystko wyczerpuje i się przestaje grać do next upa.
    A co jeżeli byłyby jakieś wyjątkowe "megabossy" ,co do respa wymagają zebrania jakiś specjalnych itemków (coś w stylu 3 karty jakiegoś potwora , 20 ognistych fragmentów , zwój refleksu) po czym pojawiałby się boss ,który byłby TRUDNY ,nie tak łatwy jak ork królewski sprzed zmian , coś może bardziej przewidywalnego ,ale trudniejszego do ubicia wymagające ekipy zgranej z eq unikatowym +3 i więcej. A samm boss też dropiłby kartę + jakiś unikat dropiący tylko z niego + masa gemów i innych szajsów. Odpowiednio dobrać % szans i już mamy zajęcie dla połowy mfo na rok.
    Coś kiedyś ująłem podobnego w 3 tematach w propozycjach.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Powiem tak. Upki co więcej niż pól roku to zaleta tej gry. Lecz wadą jest mała obszernosc tych upków. Właściwie wraz z wejściem upka każdy gracz odkrywa wszystko co można. Ubija wszystko co się da.
    Dalej pozostają już tylko rzeczy które utrzymują przy grze jak: zbieranie eq,zarobienie kasy,pvp,znajomi,karty
    Ale no właśnie poza pvp nic nie stawia tu wyzwań , nic nie jest zaskakujące , tylko klepanie tych minibossów, czy nudne zbieranie. No i po jakimś czasie to się wszystko wyczerpuje i się przestaje grać do next upa.
    A co jeżeli byłyby jakieś wyjątkowe "megabossy" ,co do respa wymagają zebrania jakiś specjalnych itemków (coś w stylu 3 karty jakiegoś potwora , 20 ognistych fragmentów , zwój refleksu) po czym pojawiałby się boss ,który byłby TRUDNY ,nie tak łatwy jak ork królewski sprzed zmian , coś może bardziej przewidywalnego ,ale trudniejszego do ubicia wymagające ekipy zgranej z eq unikatowym +3 i więcej. A samm boss też dropiłby kartę + jakiś unikat dropiący tylko z niego + masa gemów i innych szajsów. Odpowiednio dobrać % szans i już mamy zajęcie dla połowy mfo na rok.
    Coś kiedyś ująłem podobnego w 3 tematach w propozycjach.
    Zauważyłem, że nie mający co robić gracze dodają w prezentacjach swoje "cele w grze" do wypełnienia. Może by właśnie tak jakoś zmodyfikować kartę osiągnięć, żeby były w niej właśnie jakieś ciekawe do wypełnienia cele. Zawsze by było coś do zrobienia poza upkiem

Pirrat
    Konto usunięte
    Zauważyłem, że nie mający co robić gracze dodają w prezentacjach swoje "cele w grze" do wypełnienia. Może by właśnie tak jakoś zmodyfikować kartę osiągnięć, żeby były w niej właśnie jakieś ciekawe do wypełnienia cele. Zawsze by było coś do zrobienia poza upkiem
    Wprowadzenie misji codziennych dałoby trochę ruchu pomiędzy upkami.

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Jeszcze kowalstwo!!!
    Ja tak robię

Może by dodać nowe karty? Antek kiedyś proponował jakieś - chyba za łowienie, zbieranie kwiatków, grzybów, kowalenie i coś tam jeszcze

Administrator Avatar Krycha
    Jakby chociaż wprowadzono tę tabelkę pogromóców potworów itp, to ludzie zaczeli by zbijać np. 1000 eny na wróżkach, by zaliczyć "osiągnięcie"... byliby minibossy solo itp... to też jakaś możliwość. Ale myślę, że Administracja wprowadziła karty, więc teraz przez rok nie bedzie zadnych udogodnień na zbieranie, bo to wystarczy.
    Bididididid!

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Czarnulka Zobacz post
    Bym zapomniał, że dla mfo2 dużo było robione. Swiat 4, łączenie światów, świat pvp i różne takie...

Uprawnienia