Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 42 z 42

Temat: Biedna gra to mfo3 vol.2

Administrator
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Robicie wspaniałą grę, to jedyne MMORPG w które gram, co jednoznacznie mówi, że jest najlepsza na rynku. Margonem nie ma tego klimatu. Ostatnie zmiany też był całkiem niezłe.
    Nieszczere - nie liczy się

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Najlepsze życzliwe słowo to MFKOD wysłane na odpowiedni numer

Administrator
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Najlepsze życzliwe słowo to MFKOD wysłane na odpowiedni numer
    o to, to, to

Dane do serwera/forum testowego wysyłam na PW

Użytkownik
    Tomi, wystaw mixa za 1 mln G, KT, jak ma Cię na duchu podnieść kwestia finansowa ;] (bo żadna inna tak doskonale nie przemawia)
    Albo jak chcesz coś zarobić, wystaw na targ kilkaset unikatowych anihilatorów, każdy po 10 MF

Administrator
    Cytat Napisał MapY Zobacz post
    Tomi, wystaw mixa za 1 mln G, KT, jak ma Cię na duchu podnieść kwestia finansowa ;] (bo żadna inna tak doskonale nie przemawia)
    Albo jak chcesz coś zarobić, wystaw na targ kilkaset unikatowych anihilatorów, każdy po 10 MF
    Bez przesady, to naprawdę nie o to chodzi, chociaż jak najbardziej zachęcam do zakupów.

Użytkownik
    Jak ceny MFów spadną do racjonalnego poziomu, to z chęcią wydam swój majątek na nie, obecnie to można uznać za "legalne naciąganie" kupujących.
    W sumie ten temat był już kiedyś obmawiany, ale co w tym złego, jak MF byłyby sprzedawane za 20k/szt. ? Przychodów to nie zmniejszy, bo złoto jest abstrakcyjną walutą. Mniejsza cena = większy popyt = większa liczba pkt. MF sprzedanych. Mam wrażenie, że admin się tego boi jak ognia...

Użytkownik
    Ja jestem przeciwnego zdania niż ty Mapy, ceny MF w stosunku do tak długich przerw między upkami są niskie. Przeciętny gracz może sobie pozwolić na grę bez MF, ponieważ w okresie oczekiwania może kupić ich wystarczającą ilość na kolejnu Apdejt Dlatego zyski z stałych bywalców wynoszą ~0 bo gra w tak długich przerwach daje nam masakryczne korzyści Ja gdyby potrzebował MF na update zapewne bym je zakupił, ale wydaje mi się, że nie będę miał takiego problemu. I tu powstaje błędne koło, ciekawe ilu jest takich graczy jak ja.

VIP Avatar Coni
    Dane do serwera/forum testowego wysyłam na PW
    Wolisz przelewem czy smsem ;>

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Podpisuję się pod wypowiedzią Aicha.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

El Fortuno
    Konto usunięte
    Przez Tomiego i Jacka straciłem 7 lat życia. Więc zróbcie coś dla mnie, wgrajcie upa.

Użytkownik
    Cytat Napisał El Fortuno Zobacz post
    Przez Tomiego i Jacka straciłem 7 lat życia. Więc zróbcie coś dla mnie, wgrajcie upa.
    **olera ja też trzeba pmyslec o rozstaniu :P

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Niemniej jednak większe przyspieszenie jest obecnie niemożliwe z przyczyn obiektywnych.
    "Za kulisami" prace jednak ciągle trwają i przynajmniej jedna większa rzecz powinna niedługo ujrzeć światło dzienne (oprócz upka).
    Obiektywne przyczyny ....

Wiesz co Tomi, śmierdzi Ci z ust gównem, bo twoje słowa są tyle warte co pierdnięcie z dupy, tak łżesz.

Uprawnienia