Możesz mieć avatar dopiero jak będziesz mieć 10 pkt reputacji
Możesz mieć avatar dopiero jak będziesz mieć 10 pkt reputacji
Ok, dziękuję. Dopiero ogarniam forum i szczerze mówiąc nie wiedziałam, że to ma coś wspólnego z pkt reputacji. W każdym razie jestem wdzięczny za szybką odpowiedź :-)
Zastanów się, kim chcesz być w przyszłości.
Pytanko : jak mały musi być ukryty bonus, żeby z żetonów doszło ledwo 1,652... % ? (1 punktas na 50lvlu)
No bez kitu. Aż tak słabo się rozłożyć?
Czy ktoś miał takiego niefarta już?
@e: a no w sumie uniki i celność wszystko mogą zepsuć jak są w jednym itemku.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
chodzi co o ten 5% bonus przy łączeniu?
gdy ktoś ma pecha to nawet dobry ukryty bonus mu nie pomoże
miałam raz tak w butach z jeziora że wszedł tylko 1pkt
ale miałam też bon 3pkt + 1pkt w mp + 1pkt w hp
Więc pytam23:32
Pirrat
jak mozesz zapytaj na forum w jaki sposob sa nabijane atry podczas walk - czy obrazenia sie licz, ilosc ciosow czy jakis inny czynnik
Gdy mamy niecałe hp i zaatakujemy minibossa, w walce mamy full hp. Czy przez to leczenie znikają nam poty życia?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?7316-Zasady-walkGdy mamy niecałe hp i zaatakujemy minibossa, w walce mamy full hp. Czy przez to leczenie znikają nam poty życia?
We wszystkich typach walk oprócz walk ze zwykłymi potworami postać zaczyna walkę w pełni wyleczona (nie dotyczy dołączania do już trwającej walki).
Bididididid!
Jak się atakuje drużyny ?
Nie można zaatakować drużyny, chyba że są w grupie. Możesz wypowiedzieć drużynie pojedynek kilkając prawym klawiszem myszki na jednego członka ekipy. Pod warunkiem że członkowie twojej drużyny i przeciwnika są w widocznym dla Ciebie miejscu.
Czy jeśli mam atrybut ognia na 25 wytrenowany i założę sobie ileś tam gemów ogień plus, to można wtedy mieć atrybut ognia na np. 30 ???
nie można, max wartość to 25%