Strona 37 z 56 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 555 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

VIP Avatar Coni
    Bardzo dobre igrzyska, zapowiada się ciekawie gdyż wreszcie jakieś inne (nowe) osoby przetrwały dalej ;)

Draak Kapix
    Konto usunięte
    Dobre igrzyska, nareszcie mieliśmy szanse pokazać jaka siła w nas drzemie
    Czekam na następne

Użytkownik Avatar Squadron
    Za tydzień ja wygram
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Something
    Niestety nie byłem, straciłem poczucie czasu gdy się zorientowałem było za późno... ;( Na jakiś sabotaż liczyłem ;D

Użytkownik
    Ja muszę zrobić sobie przegląd drużyn w grze, bo to, że siata z Rudasem jest w team dowiedziałem się po tym jak zostałem wystawiony. Z drugiej strony gdybym to wiedział, to jak sęp bym nie ubił kacu, z którym mógł bym dojść do finału... Ogólnie udane igrzyska, szkoda końcówki przez brak mojego myślenia

VIP Avatar Coni
    Właśnie się dziwiłem, że tak a nie inaczej postąpiłeś.
    Powinieneś w sumie przeczekać z siatą w tej walce 2v1 5minut, gdzie wtedy Rudas musiałby dołączyć do kacu (inaczej by odpadł) i wtedy potem odpadasz w walce 2v2 albo w 1v1, ewentualnie wygrywasz obie ;)

Polecam Chorągiew Elearską ,tutaj nawet jak nie jesteś z nami w teamie ,a bijesz się ramie w ramie z nimi w finale już właściwie możesz wygrać.
    Macie przyklad Soada ;>

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Polecam Chorągiew Elearską ,tutaj nawet jak nie jesteś z nami w teamie ,a bijesz się ramie w ramie z nimi w finale już właściwie możesz wygrać.
    Macie przyklad Soada ;>
    Ta, i straciłem na was 1kk
    Ogólnie to zauważyłem, ze igrzysk nie wygrywają pojedynczy (dobrze napisałem? TeraMisiu by się przydał) gracze, a teamy.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik
    Teraz przez presje czasu są pojedyncze osoby, ale zazwyczaj są jakieś układziki, mniej lub więcej warte

Użytkownik
    Znowu odpadłem przez coniego ! nie mozecie dodać kolców moze to mi cos pomoze?

Pirrat
    Konto usunięte
    Niech igrzyska staną się dla imprezą dla plebsu, bo elita nie ma tam co szukać
    Nie mam zamiaru uczestniczyć w zjebanym evencie.
    Ostatnio edytowane przez Pirrat ; 17-03-2013 o 20:24

Użytkownik Avatar skarlet
    nikt ci nie karze

Pirrat
    Konto usunięte
    Nikt nie każe ich rozwalać tego, bo nie mają eq.

VIP Avatar Coni
    Bardzo dobre Igrzyska, może dziś doczekamy się zwycięstwa kogoś z assassinów.

Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Bardzo dobre Igrzyska, może dziś doczekamy się zwycięstwa kogoś z assassinów.
    Więc Ekipa jawnie foworyzuje jedną z drużyn nie należącą do drużyn na liście ?

Uprawnienia