-
Użytkownik
Nowy NPC (przerzucanie złota, eq)
Z racji tego, iż wiele osób kombinuje co zrobić z depozytem aby przerzucać kase/przedmioty na inne postacie można by wprowadzić w każdym mieście nowego NPC "Chłopiec na posyłki". Jako młoda postać nie zna jeszcze wartości pieniądza i zgadzałby się oddać przekazane mu pieniądze bądź przedmioty za cukierki, które znalazły by praktyczne zastosowanie Oczywiście NPC nie jest skończonym idiotą i tanio swoich usług nie sprzeda. Za 10 cukierków zgodziłby się przenieść do 5 przedmiotów i określoną ilość złota (administracja powinna wymyślić jakiś sensowny warunek/zależność) na inną postać znajdującą się na koncie osoby korzystającej z tej usługi.
-
To jest takie dziwne, że aż genialne
Dobry pomysł.
-
Użytkownik
Ciekawy pomysł. Jak najbardziej na TAK!
-
Użytkownik
podoba mi się ten pomysł ;D
jestem za
-
Lepiej wprowadzić możliwość przerzucenia eq za kasę. Koszt zależał by od np. poziomu itemka. Jakiś limit dzienny wprowadzić przesyłu + możliwość przesyłu golda.
-
Eee tam czarnulka z jakąś matematyką/goldem wyjeżdżasz,CUKSY CZAISZ TO? CUKSY!Propozycja genialna sam posiadam sporo cukierków,jak najbardziej na TAK
-
El Fortuno
Konto usunięte
Nie długo to cukierki tylko za mfy będzie można kupić.
-
Użytkownik
Za kasę możesz z pomocą kumpla płacąc prowizje przerzucać, a z cukierkami sprawa ma się w ten sposób, ze nowa dostawa na drugą postać będzie po 10 dniach, co ograniczy oddawanie co chwila kasy na postać bankową. Oczywiście znajdą się gracze, którzy już cukierków nazbierali, ale myślę, że szybko by się skończyły i stały by się cennym nabytkiem
-
Użytkownik
Z tego co wiem w planach jest wprowadzenie depozytu wspólnego dla wszystkich postaci na 1 koncie.
-
Użytkownik
Idealny pomysł jestem na tak
-
Depozyt będzie zmieniany, będą funkcje ułatwiające zarządzanie "majątkiem" wszystkich postaci danego usera. Kiedyś.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia