Bo Familię pobanowali. Sami tego chcieliście tydzień temu. ;P
Bo Familię pobanowali. Sami tego chcieliście tydzień temu. ;P
Najokropniejsze lagi jakie były na igrzyskach.
Czas 5 min jest zbyt mały, aby odszukać miejscówkę na walkę trzeba się nachodzić i nasprawdzać każdą - przydałaby się ikonka SOS tam gdzie jest wolne miejsce.
Czas bym aktywował po upłynięciu 30 minut od rozpoczęcia igrzysk.
Dodać też ograniczenie, 3 minuty po 60 minutach po rozpoczęciu igrzysk.
Ograniczenie czasowe igrzysk: o północy zamknięcie igrzysk = brak zwycięzcy.
Dodatkowo jest nowa moda/metoda (niepotrzebne skreślić) na ciągłe dawanie "rezygnacji z kolejki" aby przeczekać aż wszyscy obok padną i zostać w finale.
mapy dobrze prawi, familia ma fuksa bo ominęły ich najbardziej zamulone igrzyska jakie widziała ta gra
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Usunąć opcje rezygnacji z kolejki i po kłopocie. Przy okazji skończy się celowe opuszczanie kolejek w walkach 2 vs 1 gdy atakowany zrobił przeczekanie.
NAJGORSZE IGRZYSKA aż mi wstyd że tak wysoko zaszłamgranie na czas non stop ustalanie kto wygra PRZEŻYŁAM( nie tylko ja to widzialam i nie tylko ja przezylam) poświęcenie MASAKRA... -.-'
Ostatnio edytowane przez NieZabijajMnie ; 03-02-2013 o 21:39
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
Qwiker oficjalnie największe błędy na igrzyskach.
Zmartwychwstałem w walce![]()
Lagi jak to lagi, być muszą
Poza tym igrzyska jedne z ciekawszych, tylko coś na to przedłużanie walk trzeba wymyślić.
słabe igrzyska zmiana jak najbardziej na nie ! Przedłużanie walk, żeby wszyscy odpadli, a Tomi piszesz że to ciekawe było? I gdyby nie to że z sic mopem i aichem się dogadałam to by się zakończyły znów remisem igrzyska.
Do tego zostają walki 4vs4 założymy że 2 . 1 kończy walkę i walczą gracze z tej 4 (2vs2) albo (1vs1) bo nie mają wyboru . Jak zakończą to muszą walczyć 1vs1 gdzie już bez szans, żeby potem 1 vs 2 wygrać teraz nie wygrywa najlepsza drużyna tylko ta co najdłużej walczy.
Ostatnio edytowane przez Ksiliath ; 03-02-2013 o 22:10