miałem to olać ale za czoł jeszcze więcej kłamać wiec dodaje tu
miałem to olać ale za czoł jeszcze więcej kłamać wiec dodaje tu
Ostatnio edytowane przez Nocny Lowca ; 19-01-2013 o 20:52
09:39
xrayspk
ej chcesz kupić konto 50 lvl
09:40
Amfitrion
nie
Amfitrion
jak widzisz, mam już
xrayspk
byś miał dwa
Amfitrion
multi konto jest zabronione
09:41
xrayspk
tylko że ja nie mam multi konta
09:41
xrayspk
a ty masz
09:42
Amfitrion
nie bo jest zabronione, ty masz multi konto widać
Amfitrion
proponujesz kupno konta z 50 i nie masz innej postaci oprócz tej
xrayspk
chyba twoja stara
Amfitrion
masz multi
09:43
xrayspk
chyba ty dziwko
Dał mi blocka... Jak powiedział Antybristler ... już mam go w obserwowanych
Taa, ten gość też do mnie pisał...
Chciałbym wiedzieć czemu niektórzy myślą, że jak ktoś ma 7 lvl to ma 7 lat a jak 50 to 50... to co? na 100 nie będę mógł chodzić w MFO?
Rozumiem, że nie ogarniają, ale bez przesady, każdy swój rozum ma ...
...chyba
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 23-01-2013 o 18:48 Powód: edycja postów!
jeszcze pisał "4 osobom dałem 90 mf"
czyli już 4 osoby oszukał
robienie multi nie ma sensu - lepiej oszukiwać innych
No cóż, co do oszustw typu podaj mi passy a ja Ci dam 10 mf ludzie sami są sobie winni. Oszukani w ten sposób powinni wyrobić nawyk czytania wszelkich regulaminów.
Jak widać, usługodawca nie musi interweniować w takich przypadkach, chociaż miły byłby wpis o karze za próby wyłudzenia czyjegoś konta aby ukarać oszusta. Niemniej jednak nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania wiec osoba oszukana jak NieśmiertelnyxD zamiast liczyć na jakąś pomoc może oczekiwać kary za złamanie postanowień regulaminu.14. Użytkownik zobowiązuje się chronić dane dostępu do konta (login, hasło, kod bezpieczeństwa, adres e-mail). Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane utratą tych danych, bądź udostępnieniem ich osobom trzecim.
Pamiętajcie, czytajcie regulaminy, tym razem straciłeś konto, następnym razem może to być auto, mieszkanie, pieniądze.
Niekoniecznie, może chciał się uwiarygodnić.jeszcze pisał "4 osobom dałem 90 mf"
czyli już 4 osoby oszukał
Zobaczymy po sprawdzeniu powiązań.
Kolejny naciągacz
Skoro mi takie oferty składa to uważa mnie za frajera co mnie obrażaPrzy okazji multikonto, nick + drużyna
https://mfo3.pl/r/116918824
Oferuje pomochttps://vlep.pl/eyti6j.jpg
potem spamował jeszcze troche na czacie handlu
Ostatnio edytowane przez Galtran ; 27-01-2013 o 17:59
Chciałem dopisć do tego temat "Złodziej" Puuula to złodziejka ukradła mi bryze gnębic gnoja
po trzecie waszkomen i waszkomenII to multi
mają takie same prezentacje :P i podbnie się zachowują :P
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 29-01-2013 o 02:43 Powód: edycja postów!
poczytaj regulaminKażde konto w grze jest własnością Usługodawcy, który użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła
Jezu jak nic nie wiecie to się nie wypowiadać ;_;
Wcale nie nie mam multi a po drugie macie coś do prezki ? robię sb taką ktora mi się podoba -,-
A to ,że nick WaszkomenII jest podobny do mojego to tylko dlatego ,że mój kolega zaczął dopiero grę i powiedziałem mu ,żeby narazie taki nick dał a potem se zmieni
A jeżeli chodzi o SystemOfThoorin to po prostu gram z kolegą innym
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 29-01-2013 o 16:50 Powód: edycja postów!