Witam. Mam tutaj dla was kilka propozycji dotyczących gry dla was.
No to zaczynamy:
#1 - Zabronienie używania jakichkolwiek gifów w swojej prezentacji gdyż jednak gify trochę ważą a serwer obciąża.
Gdy to zostało by wprowadzone zdecydowanie lepiej powinna gra chodzić gdyż odciążył by się trochę serwer.
#2 - "Ikony aktywności" Polegało by to na tym że wszędzie w czyimś profilu,drużynie czy tam w obserwowanych gdy widzimy ikonę offline ( czerwoną ) w miejsca te trafiły by ikonki Takie jak Żółta - Nieaktywny od tygodnia ( Po najechaniu kursorem) oraz Czarna bądź szara - Zbanowany
#3 - "Odblokowane stroje za lvl" Od razu mówię że nie wiem czy była już taka propozycja czy też nie ale można by było dodać Stroje lvl. Tzn co 15 lvl czyli od 15, na 30 45 60 itd. pojawiał by się nowy fabularny strój nie za żadne MF. Oczywiście trza było by je zrobić tak aby nie były zbyt odróżniające się od tych co są lecz jednak troszkę by się różniły.
#4 - "Zdolność" Masowe Ożywienie - Sama nazwa już mówi samo za siebie czyli dzięki temu możemy ożywić więcej niż 1 osobę z sprzymierzeńców lecz gdy ich ożywimy każdy z nich ma jedynie po 1 hp czy coś tego typu
Przydatne mogło by być na wyższe lvl ponieważ musicie utrudnić trochę tą grę i jak bd myśleć nad nowymi mini bossami to wtedy powinien być taki silny aby taka zdolność się przydała bo teraz jest zbyt łatwo z większościami bossów i ciężko o dobrą współpracę z innymi.
#5 "Usługa MF" / Sklep za żetony "Niespodzianka" Przedmiot z niespodzianką zawierający słabe jak i również bardzo dobre przedmioty do kupienia za MF'y cena do ustalenia przez was oraz za żetony na wyższych lvl cena tez przez was ustalona ;p Zawierać by mogła np nwm Od słabszych żeczy zaczne to : 1000g. 5000g. 10000g. , Miksturki regeneracji i odnowienia,Możliwośc wylosowania jakiegoś unikatowego stroju ( były by tylko 2, 1 damski i 1 męski ) gdybyśmy wylosowali strój to za drugim razem już by sie go trafić nie dało. no i nie wiem co jeszcze można by jakieś miksturki ciekawe zawsze by była zabawa w takiego totolotka xd
Na razie tyle. Jest więcej ale teraz jakoś mi z głow