Witam, nie wiem gdzie to napisać, ale może tu będzie akuratnie. Dziś miałam taką chorą sytuację że zostałam zmuszona do manualnej bójki rankingowej czy jak to się nazywa.
https://mfo3.pl/r/116794882
Poszło w niej mnóstwo mikstur i innych bajerów po obu stronach. Przegrany dostał 25 żetonów, a ja jako że wygrałam nie dostałam nic. Więc jemu się to zwróciło, a ja jestem stratna. Przecież to jest najnormalniej w świecie chore. Zostałam ukarana tylko za to, że się bić nie lubię i nie atakuję wszędzie gdzie tylko popadnie słabszych.
Taki oto komunikat był po mojej stronie: Aby zdobyć Żeton musisz mieć więcej niż 260 punktów rankingowych
Super, więc skoro i tak było wiadomo, że nie spełniam tego limitu, dlaczego w ogóle doszło do walki na takich warunkach ? Nie wspomnę o tym, że sama walka trwała przynajmniej pół godziny. I na co to wszystko ?
Więc ponieważ lubię gry robione z głową, to wnioskuję o jakieś sensowne obniżenie tego limitu, właśnie ze względu na osoby które się mało biją.
Albo uniemożliwienie w ogóle bójki rankingowej, gdy strona zaatakowana nie spełnia tego chorego limitu. Skoro i tak wiadomo, że nic nie dostanie, to po co ma walczyć ? Gdybym na starcie zobaczyła taki komunikat, że i tak nic nie zdobędę z miejsca bym się poddała, zamiast tracić swój czas.