Prezentacja drużyny mi się zwaliła, za każdym razem muszę tworzyć nowy dokument (brak możliwości edytowania)
Na Chromie jak i na Firefoxie nie działczy.
Prezentacja drużyny mi się zwaliła, za każdym razem muszę tworzyć nowy dokument (brak możliwości edytowania)
Na Chromie jak i na Firefoxie nie działczy.
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 14-11-2012 o 18:13
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Mam dokładnie ten sam błąd
Tez tak miałam, spróbuj po prostu trochę dłużej poczekać, w końcu dokument się załaduje i nie będziesz musiał robić wszystkiego od początku.
Czekam, czekam i nic to nie daje, prezentacja jest ale w kodzie HTML brak zawartości przez co nie mogę jej edytować.
Jest szansa na wypowiedzenie się admina ?
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 27-11-2012 o 21:57
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Informacja o błędzie przyjęta do wiadomości. Jak będzie gotowa poprawka, będzie info od admina.
Mi w ogóle znikła prezentacja drużyny, jest pusta jak i kod html.
Z widoku (to co widzą gracze, nie edycja) dodatkowo jest pasek przewijania.
Puk, puk.. To znowu ja i znów mam podobny problem jak wcześniej. Mianowicie.. Zniknęła mi prezentacja. Wszyscy widzą biały ekran i pasek do przewijania, to samo ja i tak samo mam w opcji edycji i podglądzie HTML. Jedynie biorąc w edycji opcję "podgląd" widzę, że prezka tam jest, chodź ani ja, ani nikt jej nie może zobaczyć.. Wtedy któryś z modów jakoś to naprawił. Można prosić o ponowne wskrzeszenie mojej prezki?
PS: Wiem, powinienem zapisać sobie gdzieś kod HTML, zrobić nowy dokument i go wkleić.. Teraz tak zrobię!
Ja mam coś podobnego, ale w moim przypadku prezentację widać ale nie można jej edytować bo wtedy pokazuje się puste tło.
Zostanie to kiedyś naprawione ?
Tak tylko pytam z ciekawości.
Adiego I Leniwego.
Jeśli ktoś ma teraz popsutą prezentację, to chętnie ją obejrzę i poprawię błąd.
Z tego co pamiętam, to ja.
Na głównej postaci.
(nie da się edytować, wchodząc w edycję - nic nie widzę)
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Problem jest w wielkości prezentacji. Naprawiłem edycję dużych prezentacji i wprowadziłem limit 32KB, żeby w przyszłości nie było takich problemów.