-
Użytkownik
Ikonka aktywności postaci
Można by dodać ikonki pokazujące czy inne postacie danego gracza są aktywne.
Tzn. :
Otwieram zakładkę "Statystyki" w profilu gracza, zjeżdżam na sam dół i przy nickach widzę ikonki aktywności postaci, czyli która jest aktywna.
Często jest tak, że ktoś z kim chcemy pisać jest na innej postaci a wchodzenie na każdą i sprawdzanie jej nie jest zbyt wygodne, co o tym myślicie? Nie jest to chyba duży problem, a trochę pomoże wielu graczom.
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Bardzo dobry pomysł. Proponowałbym jeszcze przeniesienie innych postaci użytkownika na dół zakładki z prezentacją, gdyż zaoszczędzi to klikania
-
ja bym poszła o krok dalej i połaczyła wszystkie postaci na czacie - tj. nie mam 4 nieaktywnych postaci w obserwowanych i jedną dostępną, tylko wyświetla tą która jest online. Jak użytkownik jest off, czat pokazywałby główną postać.
ewentualnie zrobić + i rozwijanie postaci użytkownika w obserwowanych.
-
Jan Saryusz
Konto usunięte
Coś na kształt spoilera. Świetny pomysł. Dziwię się, że sam Antek do którego napisanie jest równoznaczne z zabawą w chowanego na to nie wpadł. Za ikonką PW i czata dodać plus. Osobiście myślę, że w przypadku kilku postaci na jednym koncie na liście dodać wystarczy jako widoczną postać główną w prostym przykładzie;
Antybristler +
-Laseczki
-Fani
-Lewatywy
-
-
Popieram, można też tak, że mając w obserwowanych 1 osobę, automatycznie są też tam jej wszystkie postaci obecne i przyszłe.
-
Jestem bardzo za, miałabym o połowę krótszą listę obserwowanych :]
-
Użytkownik
Napisał
Lew
za co minus????
Za twarzowe.
Co do propozycji, to jak najbardziej za.
Ostatnio edytowane przez Koneser Śmierci ; 20-01-2013 o 20:55
-
Użytkownik
Faktycznie pomysł Ant'ka jest dobry, można połączyć go z moim, Lady Karen i Jana Saryusza wyszło bo coś zupełnie nowego i pomocnego.
-
Obserwowani - multipostacie i grupowanie - było i jest przypisane do interfejsu premium. Ten sam bajer na czacie też ewentualnie do premium.
Ikonki aktywności w zakładce statystyki w profilu - OK.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia