Proponuje, aby uzytkownicy mogli przesylac sobie rowniez punkty MF. (a nie kupowac ich wylacznie na targu) Dzieki temu moznaby sprawic komus prezent.
Proponuje, aby uzytkownicy mogli przesylac sobie rowniez punkty MF. (a nie kupowac ich wylacznie na targu) Dzieki temu moznaby sprawic komus prezent.
Kiedyś była możliwa wymiana mf przez handel, lecz powodowało to zbyt dużą ilość oszustw.
teraz jest wiecej oszustw niż kiedyś typu (daj kase podam kod na mf)Kiedyś była możliwa wymiana mf przez handel, lecz powodowało to zbyt dużą ilość oszustw.
Znowu taki temat , takich tematów jest setki i to się nie zmieni.
Jestem za prezentem pkt.mf Takie sprzedaże są za drogie, a tu cena będzie niezależna. Żeby nie robić konkurencji targowi będzie sporo oszustw
Hahaha Nie wierze jaka zajebista jesteś, już prezenty w MajFantasi chesz mi sprawiać, przestań bo sie jeszcze zakocham.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Oczywiscie, ze to o Tobie pomyslalam <3
Oczywiście jestem na tak, super propozycja - jeśli o chodzi o prezenty, ale wcale nie musi to być w formie MFów.
Lepsza byłaby możliwość kupna prezentów właśnie za MF z możliwością słania ich nie poprzez handel oraz z wyborem opcji : "anonimowo"
P.S Słałbym Ci piękne upominki
Ale chyba inny jest cel twojej propozycji. Możliwe że proponuję teraz zupełnie coś innego.
Ostatnio edytowane przez Squadron ; 19-01-2013 o 17:39
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Ojj jak wszyscy mnie kochacie..