https://imageshack.us/f/546/skrltat.png/
gracz chce sprzedać za SMS moje konto
https://imageshack.us/f/268/sk2p.png/
https://imageshack.us/f/546/skrltat.png/
gracz chce sprzedać za SMS moje konto
https://imageshack.us/f/268/sk2p.png/
16:21
Zduneczek
SPRZEDAM KONTO 51 LVL ZA SMS !!!!!!!!!!!!!!
Multi
Nie udalo mi sie podpuscic delikwenta do wyjawienia nazwy drugiego konta.
![]()
ja uważam że tacy złodzieje czekają tylko na małe lvl które jeszcze dobrze nie ogarniają tej gry
Tak to prawda ale takie małe lvl nie dają tego na forum bo jeszcze nie zrozumieli gry ja np. gdy miałem 10 lvl już zacząłem czytać forum więc większość wiem.Nieraz też próbują oszukać 50 lvl ale oni dają to na forum i osoba która próbowała oszukać dostaje kare więc proponuję też by się dowiedzli że tu można to zgłosićnp.do 15 lvl niech będzie ogłoszenie by czytać forum lub uważać na to i to nie wiem jak to zrobić wiem tylko że trzeba poinformować ich jakoś...
Nastepne n-te multi. Jak sie popatrzy na kogos to na ogol widac, jeszcze przed rozpoczeciem rozmowy, czy ma multikonto.
Ah... niedoinformowany jestem co do kar.
Okradł mnie gracz władca niby chciał dać mi MF. Ukradł mi postać nick POLSKA xD. Mówił że da mi MF tylko musze Mu podać hasło i login. Przekonywał mnie dość długo w końcu przyrzekł że nic z tym kontem nie zrobi.Powiedział że za 10 min będe miał MF wylogował się i teraz nie moge się zalogować. Wpisuję login i hasło i nie moge. Proszę o pomoc!
16:53
Deks
ja chce
Deks
za ile ?
sir dyłko
co dasz
Deks
a to jets konto 45 lvl ?
16:54
sir dyłko
no
Deks
jaki nick ?
sir dyłko
'asrasin
16:55
sir dyłko
tAKI LOGING A H:******
Deks
nie ma takiego konta
sir dyłko
ASASIN H
sir dyłko
JEST WPISZ DOBRZE
16:56
Deks
napisz jeszcze raz
Deks
nazwe
sir dyłko
A KA DE MIKO
Deks
nazwe postaci ...
16:57
sir dyłko
NO SPRZEDAM KOMU INEMU ALBO WYKASUJE
oczywiście żadnego z nazw nie było w "szukaj " więc jakby co ma multi lub chciał kogoś okraść
miałem to olać ale za czoł jeszcze więcej kłamać wiec dodaje tu
Ostatnio edytowane przez Nocny Lowca ; 19-01-2013 o 19:52
09:39
xrayspk
ej chcesz kupić konto 50 lvl
09:40
Amfitrion
nie
Amfitrion
jak widzisz, mam już
xrayspk
byś miał dwa
Amfitrion
multi konto jest zabronione
09:41
xrayspk
tylko że ja nie mam multi konta
09:41
xrayspk
a ty masz
09:42
Amfitrion
nie bo jest zabronione, ty masz multi konto widać
Amfitrion
proponujesz kupno konta z 50 i nie masz innej postaci oprócz tej
xrayspk
chyba twoja stara
Amfitrion
masz multi
09:43
xrayspk
chyba ty dziwko
Dał mi blocka... Jak powiedział Antybristler ... już mam go w obserwowanych
Taa, ten gość też do mnie pisał...
Chciałbym wiedzieć czemu niektórzy myślą, że jak ktoś ma 7 lvl to ma 7 lat a jak 50 to 50... to co? na 100 nie będę mógł chodzić w MFO?
Rozumiem, że nie ogarniają, ale bez przesady, każdy swój rozum ma ...
...chyba
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 23-01-2013 o 17:48 Powód: edycja postów!
jeszcze pisał "4 osobom dałem 90 mf"
czyli już 4 osoby oszukał
robienie multi nie ma sensu - lepiej oszukiwać innych
No cóż, co do oszustw typu podaj mi passy a ja Ci dam 10 mf ludzie sami są sobie winni. Oszukani w ten sposób powinni wyrobić nawyk czytania wszelkich regulaminów.
Jak widać, usługodawca nie musi interweniować w takich przypadkach, chociaż miły byłby wpis o karze za próby wyłudzenia czyjegoś konta aby ukarać oszusta. Niemniej jednak nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania wiec osoba oszukana jak NieśmiertelnyxD zamiast liczyć na jakąś pomoc może oczekiwać kary za złamanie postanowień regulaminu.14. Użytkownik zobowiązuje się chronić dane dostępu do konta (login, hasło, kod bezpieczeństwa, adres e-mail). Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane utratą tych danych, bądź udostępnieniem ich osobom trzecim.
Pamiętajcie, czytajcie regulaminy, tym razem straciłeś konto, następnym razem może to być auto, mieszkanie, pieniądze.
Niekoniecznie, może chciał się uwiarygodnić.jeszcze pisał "4 osobom dałem 90 mf"
czyli już 4 osoby oszukał
Zobaczymy po sprawdzeniu powiązań.