Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 31

Temat: Przywrócenie Bójek w Wiekowym.

Użytkownik

Przywrócenie Bójek w Wiekowym.

Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?

Best
    Konto usunięte
    Prawda . Wiekowy bez bójek jest jak dzi*wka z majtkami . Wiekowy Las jest naszym symbolem . Atakujemy tam n00bów , którzy sobie na to zasłużyli np. necros , łowca . Oczywiście , zostali zaatakowani niewinni. Jednakże jestem za przywróceniem opcji "Zaatakuj" w Wiekowym Lesie .

Amai
    Konto usunięte
    Ja również jestem za przywróceniem bójek w wiekowym. On już nie ma takiej swojej magii bez niespodziewanych ataków.

kwiecista łąka, podmokła polana - coś z tego zgimbusujcie, wiekowy wszedł w skład przestrzeni specjalnie chronionej
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

musaraj
    Konto usunięte
    Magia przeniosła się gdzie indziej.

Amai
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    kwiecista łąka, podmokła polana - coś z tego zgimbusujcie, wiekowy wszedł w skład przestrzeni specjalnie chronionej
    Zgimbusujcie ? Nie uważasz, że zbyt pochopnie nasz oceniasz ?

Best
    Konto usunięte
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Magia przeniosła się gdzie indziej.
    Nie ma magii teraz .

Użytkownik
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    Miałeś okazję z nami rozmawiać, albo chociaż poznać nas? Nie, przynajmniej mnie nie znasz. Nie wiesz jaką mam osobowość, ocenianie po wyglądzie? Hahaha, przyjemnie.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Jak nie dajecie rady komuś z 20lv+ to najwyższa pora zmienić staty, a nie prosić o przywrócenie bójek, by znów w wiekowym się powyżywać.

Użytkownik
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Jak nie dajecie rady komuś z 20lv+ to najwyższa pora zmienić staty, a nie prosić o przywrócenie bójek, by znów w wiekowym się powyżywać.
    To jest za ostre słowo. Wiem wy uważacie że wiekowcy to banda gówniarzy, a tak nie jest. WY mówię do was którzy uważają że wiekowcy to lamusy, niczym od nas się nie różnicie.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Można przywrócić, fajnie się biło tych, którzy tam słabszych lali.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

VIP Avatar Coni
    Wiekowy był w porządku, wchodziłem tam i wszyscy mnie czcili.

Cytat Napisał recoverme Zobacz post
    Wiem wy uważacie że wiekowcy to banda gówniarzy, a tak nie jest.
    z JAKIEGOŚ POWODU tak właśnie normalniejsi gracze myślą..

Truska, recover, przecież ja nikogo nie atakowałem, więc bez bulwersów, chcecie sobie łapać graczy to łapcie, nic mnie to nie obchodzi. Dziwne tylko, że tak uderzyło w was to "gimbusowanie" nie martwcie się, z gim lada moment wyjdziecie (chyba)
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Zauważyliście wzrost ludzi online? Wg mnie trochę więcej nowicjuszy zostaje, bo ich lamki w wiekowcu i grocie szkieletów nie męczą.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia