Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?
Chciałabym powiedzieć, że ja i inni prosimy o przywrócenie bójek. Każdy za tym tęskni, a wiekowy to nasze miejsce, w którym wszyscy się spotykaliśmy, bardzo prosimy o przywrócenie. Kto jest za?
Prawda . Wiekowy bez bójek jest jak dzi*wka z majtkami . Wiekowy Las jest naszym symbolem . Atakujemy tam n00bów , którzy sobie na to zasłużyli np. necros , łowca . Oczywiście , zostali zaatakowani niewinni. Jednakże jestem za przywróceniem opcji "Zaatakuj" w Wiekowym Lesie .
Ja również jestem za przywróceniem bójek w wiekowym. On już nie ma takiej swojej magii bez niespodziewanych ataków.
kwiecista łąka, podmokła polana - coś z tego zgimbusujcie, wiekowy wszedł w skład przestrzeni specjalnie chronionej
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Magia przeniosła się gdzie indziej.
Jak nie dajecie rady komuś z 20lv+ to najwyższa pora zmienić staty, a nie prosić o przywrócenie bójek, by znów w wiekowym się powyżywać.
Można przywrócić, fajnie się biło tych, którzy tam słabszych lali.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Truska, recover, przecież ja nikogo nie atakowałem, więc bez bulwersów, chcecie sobie łapać graczy to łapcie, nic mnie to nie obchodzi. Dziwne tylko, że tak uderzyło w was to "gimbusowanie" nie martwcie się, z gim lada moment wyjdziecie(chyba)
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Zauważyliście wzrost ludzi online? Wg mnie trochę więcej nowicjuszy zostaje, bo ich lamki w wiekowcu i grocie szkieletów nie męczą.