+ można dorobić ranking co do długości kar np.: łączna długość kar za zabijanie słabszych ;O
Tak, jestem za.
Tak, choć zmieniłbym/abym parę rzeczy.
Nie, jestem na nie.
+ można dorobić ranking co do długości kar np.: łączna długość kar za zabijanie słabszych ;O
Żeby Wam lepiej zobrazować problem ,zacznę być przykładnym graczem zasługującym na czaszkę ] : - >
co prawda do kształtu mam wątpliwości ,ale same czaszki powinny być wprowadzone ,a o to mój pomysł.
Gracza z czaszka może zaatakować gracz z 1/3 sumy ranku gracza z czaszka ,z możliwością zysku ,bez możliwości straty . W przypadku gracza z czaszka tylko strata. Atak na gracza z czaszka powinien być dostępny również w mieście , bądź takowi gracze powinni być dodani na ARENIE.
Ostatnio edytowane przez Terens ; 30-11-2012 o 17:05
Powrót Tibii ?
A to zwracam honor, nie grałem we wcześniejsze wersje, mój błąd.
Propozycja Terensa dobra , można też takiemu graczowi utrudnić atak , im wiecej czaszek tym wiecej potrzeba energi na zaatakowanie kogoś .
Normalna bójka 3 eny .
Osoba z czaszkami 3 * ilość czaszek .
O ile zostanie wprowadzone kumulowanie się czaszek jak w Mfo2.
Ewentualnie z graczy którzy mają czaszki dropiły by itemy, które noszą albo mają przy sobie. Nie wszystkie ale jakiś tam jeden losowy dla jednej osoby. Tak żeby dodatkowo zachęcić graczy to zabijania graczy z czaszkami.
Pomysł mi się podoba. Masz reputa (-;