A tutaj taki pomysł mi wpadł, nie wiem jak stoją możliwości silnika gry i czy dałoby radę go wprowadzić, tutaj czysto teoretyczna, pisana na szybko propozycja.
Chodzi mi oto, że każdy gracz wchodziłby na arenę z ukrytym nickiem/profesją/lvl (jakieś XXX) oraz z tym samym outfitem co wszyscy (np. jakiś wygląd gladiatora).
Przy próbie pomocy (okno) oczywiście również nie widać co to za gracz, próba podglądu profilu musiała by nie działać, a dopiero w walce byłyby widoczne nicki/lvle/profesje graczy.
Czat byłby oczywiście wyłączony, gracze z widowni również widzieliby tylko 'ukrytych wojowników' (zawsze jest inny sposób komunikacji z graczem), a w podglądzie walki widzieliby nicki/lvle/profesje gracze (to samo co walczący).
Przewaga graczy maks 1 osoba (to co ma teraz zostać wprowadzone).
Bez sektorów, bo po co?
Prezenty jak dotychczas, przeliczanie MF dla zwycięzcy również.
Nie wiem czy wszystkie kwestie uwzględniłem, ale to już mniej ważne.
Propozycja skierowana dla wszystkich graczy, ale zapewne najbardziej przydatna dla graczy (wiadomo, że Ci którzy teraz mają dobrze nie potrzebują zmian), którzy nie mają zgranej drużyny/ekipy itd, tylko sami chcą coś wywalczyć (a jak wiemy teraz są z góry skazani na porażkę).
Ciekawi mnie ogólnie Wasza opinia i Tomiego czy takie coś jest możliwe do wprowadzenia (jeżeliby w ogóle przeszło).
Czekam więc na szczere komentarze.