Strona 18 z 56 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 256 do 270 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

VIP Avatar Coni
    A tutaj taki pomysł mi wpadł, nie wiem jak stoją możliwości silnika gry i czy dałoby radę go wprowadzić, tutaj czysto teoretyczna, pisana na szybko propozycja.

Chodzi mi oto, że każdy gracz wchodziłby na arenę z ukrytym nickiem/profesją/lvl (jakieś XXX) oraz z tym samym outfitem co wszyscy (np. jakiś wygląd gladiatora).
    Przy próbie pomocy (okno) oczywiście również nie widać co to za gracz, próba podglądu profilu musiała by nie działać, a dopiero w walce byłyby widoczne nicki/lvle/profesje graczy.
    Czat byłby oczywiście wyłączony, gracze z widowni również widzieliby tylko 'ukrytych wojowników' (zawsze jest inny sposób komunikacji z graczem), a w podglądzie walki widzieliby nicki/lvle/profesje gracze (to samo co walczący).
    Przewaga graczy maks 1 osoba (to co ma teraz zostać wprowadzone).
    Bez sektorów, bo po co?
    Prezenty jak dotychczas, przeliczanie MF dla zwycięzcy również.

Nie wiem czy wszystkie kwestie uwzględniłem, ale to już mniej ważne.
    Propozycja skierowana dla wszystkich graczy, ale zapewne najbardziej przydatna dla graczy (wiadomo, że Ci którzy teraz mają dobrze nie potrzebują zmian), którzy nie mają zgranej drużyny/ekipy itd, tylko sami chcą coś wywalczyć (a jak wiemy teraz są z góry skazani na porażkę).
    Ciekawi mnie ogólnie Wasza opinia i Tomiego czy takie coś jest możliwe do wprowadzenia (jeżeliby w ogóle przeszło).
    Czekam więc na szczere komentarze.
    Ostatnio edytowane przez Coni ; 10-12-2012 o 14:30

Im większy bajzel tym lepiej

Administrator
    Ukrycie odpada - za duża modyfikacja i właściwie nie wiem czy "fajna".

Użytkownik Avatar lokin
    A co w takim razie z automatycznym dobieraniem gracza do walki ?

Co do pytania o zmiany:

Sektory Tak, podział na 4 sektory jest dobry, lecz jeśli miałaby wejść przewaga o 1 gracza maksimum, to sektory powinny być odblokowane po upływie 10-15 minut.
    Przewaga graczy maksimum 1 osoba: Tak, ukaże to prawdziwy klimat Igrzysk, zmniejszy szansę na żenujące walki 4vs1 do zera i tym samym da szansę każdemu graczowi na wygranie Igrzysk, nie tylko tym posiadającym drużynę aktywną PvP.
    Prezenty w sektorze: Nie, Mikołaj nie będzie hojny :<

Reasumując, gdyby weszło to by nie zawiodło
    Ostatnio edytowane przez lokin ; 10-12-2012 o 16:29

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał lokin Zobacz post
    A co w takim razie z automatycznym dobieraniem gracza do walki ?
    Wg mnie to zbyt ogranicza. Przewaga max jednego gracza to odpowiedni pomysł.

VIP Avatar Coni
    Ukrycie odpada - za duża modyfikacja
    Dlatego zapytałem na samym początku jak to wygląda od strony technicznej ;>

A sama zmiana outfitu choćby? Minimalnie by to utrudniło odnajdywanie 'swoich', a to już chyba nie takie trudne do wprowadzenia.
    Choćby wejście na igrzyska <=> pył iluzji na jakiś czas ;>

musaraj
    Konto usunięte
    Po co wam te sektory? Przy sektorach jest 95% szans, że walki będą nierówne.

Administrator
    W igrzyskach bierze udział średnio 60-70 osób. 4 sektory dają gdzieś po 16 osób/sektor i jeśli walki będą w miarę wyrównane to kolce znikną po pierwszej walce. Mogą być ewentualnie 3 sektory.

Użytkownik
    Sektory powinny zostać (można zmniejszyć do 3) ale kolce powinny znikać, po odbyciu przynajmniej 1 walki (indywidualnie). Będzie to zmuszało to "poszukiwania" walki, aby móc większą przestrzeń oglądać (zbierać prezenty) oraz uciekać.

pirlo
    Konto usunięte
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Po co wam te sektory? Przy sektorach jest 95% szans, że walki będą nierówne.
    Zgadzam się z tym , ostatnio na igrzyskach walczylem 1v4 i nikt nie dolaczyl , bo to wszyscy byli kumple i odrazu odpadlem to bylo nie fair....

Od 60lv ślepa furia ma 2 użycia trololo ;]

Pirrat
    Konto usunięte
    Można zawsze usunąć jedno

Użytkownik
    I tak na next update (65 Lv) większość zdolności/gemów/mixów mobi/skup/przysp zostanie bardziej rozciągnięta w "czasie".

Administrator
    Dodane na jutro:
    Przewaga graczy maks 1 osoba

Użytkownik
    Rozumiem, że przy tej przewadze maks 1 osoby nagrody będą normalne, tzn. szansa na eq taka jak była.

Uprawnienia