Żeby dostać się do tej skrzyni, musisz pokonać Tarantule.
Żeby dostać się do tej skrzyni, musisz pokonać Tarantule.
Jaki jest maksymalny bonus do obrazen ze szczesliwego ciosu ?
Mam 45 lvl i nie mogę pokonać zielonego smoka. Mam wszystkie itemy z poradnika (i sporo mikstur), ale to nie działa, bo zawsze zostaje jakieś ponad 4 ciosy i brakuje mi mikstur. Powinienem poczekać na 47-48 lvl, czy jest jakiś sposób, żeby zabić jaszczurkę wcześniej?
Użyj przeczekania i bij smoka runami/kamieniami, neutralizacji jak nałoży skupienie, a poza tym na start 3x drenaż. Możesz pokusić się również o trujące ataki, gdy nałoży skupienie (3 tury zejdą), a potem rzucić przeczekanie. Straci w ten sposób skupienie.
Polecam rękawice ruletki ja z kompletem eq i dzięki tym rękawicom wygrałem na lajcieDają smokowi paraliż oraz zabierają mp i jak dobrze pójdzie to będzie musiał leczyć manę (strata tury)
Widziałem twoją ostatnią walkę. Dostajesz lanie bo masz mało obrony nabij art wiatru na +25 i 4 gemy obrony magicznej aby mieć +48% obrony z gemów
Mam pytanie dotyczące Goblina Królewskiego
Pokonałem go,pokonałem 20 goblinów i się pojawił a gdzieś czytałem,że trzeba zabić 100 goblinów,ale nie o to chodzi,pokonałem później 100 goblinów z energią i nie pojawił się co to ma być????
Mintosia i Mifune tak robiłem.
Deathpool spróbuję zwiększyć tą obronę (4 gemy dadzą mi tylko 20 obrony, ale spróbuję) i wiatr.
Ice Axe, a sposób z rękawicami, działa jak jest się magiem?
A jesteś magiem , to lipa z rękawic ;] zrób te atry gemy obrony magicznej i polecam takie eq : hełm mnicha , japonki , żółwia zbroja , sygnet , kościana różdżka.
Lepiej zostań przy wampirzej różdżce rege masz tylko przez pierwsze 4 tury, a 8 MP/tura do końca walki. Ale to moja opinia ja pokonałem go wampirzą.
zamiast japonek buty zielonego smoka dają +4% do wiatru a ty nie masz wiatru na full.A jesteś magiem , to lipa z rękawic ;] zrób te atry gemy obrony magicznej i polecam takie eq : hełm mnicha , japonki , żółwia zbroja , sygnet , kościana różdżka.