Strona 13 z 56 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 195 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik Avatar Qwiker
    3 sprawy.

1)Igrzyska wyglądają trochę na niewypał patrząc na walki finałowe
    2)2x moja drużyna przegrała, przez ślepą furie (wszystkim siadły oba statusy)
    3)Gratuluje zwycięstwa (nawet jeżeli finał sprzedany, to w TvT byli najlepsi, co widać w walce z ksil, gdzie ciągle leżeli, i ich skreślano na widowni a tu wygrana)

@edit: aaaa i bym zapomniał . Dajcie w końcu wygrać Kampajowi, bo już z wami docierał tyle razy do finałowej 4 a wy go pierzecie :/

Użytkownik
    Cytat Napisał Qwiker Zobacz post
    2)2x moja drużyna przegrała, przez ślepą furie (wszystkim siadły oba statusy)
    Ślepa nawet, gdy siądzie w 100% nie przesądza walki. Było to widać w naszym pierwszym TvT dzisiaj.

Użytkownik
    Korupcja dotarła na sam szczyt.

w tvt sa dobrzy bo sie zgraja wczesniej i kadaja na tsie, przy 15 sek nie ma czasu na pisanie, ja byłem rozkojarzony i pare razy zmarnowalem ruchy na slepocie, co i tak nie ma przyrównania do wpadki siaty, gdy związał ksil zamiasta któegoś z nich (pewnie by juz padli wtedy)

z resztą w igrzyskach o to chodziło, żeby nawet słabiutki soad miał szanse ;>
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    z resztą w igrzyskach o to chodziło, żeby nawet słabiutki soad miał szanse ;>
    Napisał Jeahok XDDD
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Qwiker
    Czy oko jest już wgrane/będzie w najbliższym czasie?

Użytkownik
    korupcja? my działamy jako jeden organizm, jeżeli wygrywamy igrzyska i zostajemy w czwórkę, każdy czuje się jak zwycięzca, tak trudno wam to pojąć? jeden za wszystkich wszyscy za jednego, nie wiem tylko dlaczego tak bardzo was to boli... familia to jedność, a wy jesteście zwykłymi egoistami... jeżeli chcecie innego finału to musicie z nami wygrać, wtedy będziecie mieli prawo robić z finałem co tylko chcecie...

Użytkownik
    To ze Ksil nawet ziomkom z teamu wbilaby noz w plecy, zeby dostac ten puchar i nie przezywac kolejego samotnego wieczoru w MC Dolnadzie przy hamburgerze , nieznaczy ze tutaj tez maja byc bratobojcze pojedynki
    Ostatnio edytowane przez Otherside ; 25-11-2012 o 22:16

co jak co, ale Ksil by nie spiskowała przeciwko swoim. Może czasami ją ponosi za bardzo, ale to honorowa osoba . Nie ma co się dziwić, że wlaki finałowe wyglądają jak wyglądają, gdy jedynym przepisem na zwycięstwo jest zgrany team ;p
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Administrator
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    A właśnie z tego co mi wiadomo gracze rozpoczynają igrzyska wszyscy w tym samym miejscu (po środku), może by tak rozrzucić ich wszystkich losowo po mapie na starcie by trudniej im było znaleźć 'swoich' ?
    Gracze są przenoszeni losowo w 3 różne miejsca. Niewiele to jednak zmienia. Aby nieco namieszać w sojuszach należało by przykładowo na pierwsze 5 minut podzielić arenę na 2-3 sektory pomiędzy którymi nie można się przemieszczać.
    Można pokombinować jeszcze z zasadami igrzysk lub obecną formułę przyjąć za obowiązującą. Kilka pomysłów nadal nie zostało sprawdzonych.

Użytkownik Avatar Ice Axe
    Ja bym był za wprowadzeniem grup wtedy każdy by miał ekipę 4 osobową (prawie każdy) i były by ciekawsze walki 4vs4 a tak większość 4vs1 po za tym proponuje jeszcze wprowadzić walki 1vs1 rankingowe bez pomocy. Co wy na to?

Użytkownik Avatar Qwiker
    co z pytaniem o oko? Jest już wgrane czy dopiero będzie?

Użytkownik Avatar Ksiliath
    odnośnie tego co ice napisał to miałoby sens wprowadzić, żeby były walki 1vs1 bez pomocy albo 2vs2 jak 2 z teamu na 2 z innego teamu walczy to o pkt rankingowe i zablokowana pomoc wtedy było by więcej walk wyrównanych i więcej zamieszania i chaosu jak to na igrzyskach powinno wyglądać .

po dłuższych przemyśleniach 1vs1 słabo, bo ktoś by się nastawił na walkę TvsT a byłby złapany przez kogoś przyszykowanego do 1vs1, ale co 2vs2 teamowe zostawiam bez zmian
    Ostatnio edytowane przez Ksiliath ; 26-11-2012 o 16:31

VIP Avatar Coni
    Można pokombinować jeszcze z zasadami igrzysk lub obecną formułę przyjąć za obowiązującą.
    Oczywiście, że pokombinować. Z tego co pamiętam to założeniami było, że zwyciężyć powinien prawdziwy gladiator który się odnajduje w każdej sytuacji, a nie zgrana drużyna (nie rozumiem jakim cudem nikt nie sabotuje ich walk?!), która co każde igrzyska ustala który z nich ma wygrać ;)

Aby nieco namieszać w sojuszach należało by przykładowo na pierwsze 5 minut podzielić arenę na 2-3 sektory pomiędzy którymi nie można się przemieszczać.
    I myślę, że warto to przetestować, na pewno wtedy zobaczymy bardziej pomieszane składy walczących.

A i co z pomysłem by poprzedniego (ewentualnie trzech poprzednich) zwycięzce jakoś wyraźniej oznaczyć na igrzyskach? W końcu to ma wejść czy nie ? ;>

Administrator
    Cytat Napisał Qwiker Zobacz post
    co z pytaniem o oko? Jest już wgrane czy dopiero będzie?
    Z okiem czy ogólnie nakazami czasowymi jest klika kwestii problematycznych. Przykładowo sytuacja z 9 osobami, gdzie ta 9 nie ma gdzie dołączyć - musi być specjalny wyjątek, który trudno przy obecnych możliwościach silnika obsłużyć w satysfakcjonujący sposób. Kolejny przypadek - zostają np. 2 osoby - każda ma inny stan licznika, a wiec osoba, która skończyła poprzednią walkę jako ostatnia unika walki i wygrywa. Jeśli zostaną dwie osoby z takim samym licznikiem, to jest to loteria - wygra ta, którą serwer "wylosuje".

Uprawnienia