Strona 46 z 136 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 676 do 690 z 2037

Temat: Uwaga na oszustów!

niejednokrotnie dostawałem oferty sprzedaży mf i zazwyczaj był to właśnie przypadki, że ktoś nie wiedział, że nie da się przez handel, albo myślał, że może taniej sprzedać przez targ. Lekka przesada z góry kogoś wrzucać do oszustów jeśli nie powiedział w rozmowie w jaki sposób chce sprzedać.

edit:
    niżej: Chodziło mi o same zgłoszenia, a nie umieszczanie na liście. Po prostu jak już ktoś chce pomóc to chyba warto napisać do typa i wyeliminować wszelkie wątpliwości. Delikwent może również nie wiedzieć, że taka forma sprzedaży jest zakazana i wtedy napomnienie kolesia, że leci do oszustów już zatrzyma jego "działalność".
    Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 28-10-2012 o 09:36
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

ciastek
    Konto usunięte
    Cytat Napisał jeahok Zobacz post
    niejednokrotnie dostawałem oferty sprzedaży mf i zazwyczaj był to właśnie przypadki, że ktoś nie wiedział, że nie da się przez handel, albo myślał, że może taniej sprzedać przez targ. Lekka przesada z góry kogoś wrzucać do oszustów jeśli nie powiedział w rozmowie w jaki sposób chce sprzedać.
    dokładnie ...

Lekka przesada z góry kogoś wrzucać do oszustów jeśli nie powiedział w rozmowie w jaki sposób chce sprzedać.
    Taki stały bywalec forum powinien wiedzieć na jakiej zasadzie działa proces weryfikacji, więc nie siej dezinformacji.
    Ostatnio sprzedaż kodów górowała nad innymi przypadkami, więc nie dziwie się że takie zgłoszenie wpłynęło.
    Należy zgłaszać takie sytuacje, ale samo zgłoszenie to dopiero początek, szkoda że Mapy nie pociągnął rozmowy dalej i
    nie zapytał wprost o jaki sposób przekazania MF chodzi.

//up, bez końca nie będę usuwał Twojego spamu.

Przypominam, stosowanie kopiuj / wklej rozmowy jest nie do zaakceptowania.
    Przy zgłoszeniu należy podać kto próbował oszukać i w jaki sposób.
    Dowody w postaci screenów lub plików video.

Piszę to odnoście postów (kko i bonios), które zostały usunięte bo nie spełniały wymagań określonych w 1 poście tematu.

Użytkownik

Chodzi o gracza Sestium, załóżmy że w jego loterii bierze udział 20 osób, wtedy otrzyma on 80k. Skąd wytrzaśnie pozostałe 2kk? 80k za 2kk pachnie oszustwem...
    Tak samo spójrzmy na jego prezentację i na graczy którzy juz dali się oszukać... Większość z nich nie osiągneła nawet 30lvl.
    Ostatnio edytowane przez anoria ; 04-11-2012 o 19:38 Powód: literowka

Cytat Napisał Fechmistrz Kamil Zobacz post

Chodzi o gracza Sestium, załóżmy że w jego loterii bierze udział 20 osób, wtedy otrzyma on 80k. Skąd wytrzaśnie pozostałe 2kk? 80k za 2kk pachnie oszustwem...
    Tak samo spójrzmy na jego prezentację i na graczy którzy juz dali się oszukać... Większość z nich nie osiągneła nawet 30lvl.
    a gdzie tam jest mowa o 2kk ? może nie oszukuje tylko bawi się jak kiedyś, np. Coni; wiadomo, że impreza ryzykowana, bo i gracz nieznany
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik
    Damian C to także postać Frendforever. Oszukuje dalej, mam na to parę screenów:
    Nie mogę dodać obrazków więc dam linki do nich:

https://postimage.org/image/49p9hg7a9/

https://postimage.org/image/4wjkt7roj/

https://postimage.org/image/so4jxvp7z/

https://postimage.org/image/z0c8ylyq1/

I TUTAJ MNIE ODBLOKOWAŁ, ŻEBY NAPISAĆ:

https://postimage.org/image/jbu567lr5/

https://postimage.org/image/41xy9wul7/

Niech admini w końcu coś z tym zrobią ;/
    Ostatnio edytowane przez Peer ; 04-11-2012 o 22:03

a gdzie tam jest mowa o 2kk ? może nie oszukuje tylko bawi się jak kiedyś, np. Coni; wiadomo, że impreza ryzykowana, bo i gracz nieznany
    Mnie się wydaje że loteria niezbyt przemyślana, pod względem m.in. wypłacalności.
    Jeśli zbyt mało osób kupi losy to nagroda główna się nie uzbiera i co wtedy?
    Każdy wygrywa, ale nie jest sprecyzowane co, czy 100 k (absurd), a może wspomniane "wiele rzeczy".
    Jeśli loteria nie wypali to gracz będzie musiał zwrócić kasę za losy o ile ktoś o to będzie wnosił. Nie widzę też
    żadnego regulaminu określającego tą loterię więc tym bardziej uważam że ten pomysł powstał na szybko i być
    może właśnie w celu wyłudzenia kasy. Na razie nie może być mowy o oszustwie, czas pokażę.

Odnośnie kolejnej sytuacja DamianC, ma koleś tupet, trzeba go szybko przytemperować.

VIP Avatar Coni
    Odnośnie kolejnej sytuacja DamianC, ma koleś tupet, trzeba go szybko przytemperować.
    Albo regulamin sprecyzować, przecież po raz kolejny raz gracz mu dał dobrowolnie 400k.
    Handluje się tylko z ręki do ręki, chyba, że z zaufanym graczem, którym DamianC na pewno nie jest (ten gracz chyba nawet wiedział przed handlem z kim ma do czynienia).

Pirrat
    Konto usunięte
    Coni teraz są poważniejsze problemy

Użytkownik
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Handluje się tylko z ręki do ręki, chyba, że z zaufanym graczem, którym DamianC na pewno nie jest (ten gracz chyba nawet wiedział przed handlem z kim ma do czynienia).
    Niestety nie wiedziałem z kim mam doczynienia, dowiedziałem się dopiero jak mnie oszukał, a dokładniej w momencie gdy otworzyłem forum, żeby znaleźć miejsce gdzie mogę o tym napisać. Gdybym wiedział na pewno bym tego błędu nie popełnił.

kokonpl
    Konto usunięte
    Siemka jestem kokonpl kto mnie hakuje bo miałem 8000g i nie mam po 1minuty nie wiem kto ale mi to jest potrzebne znajdzie tego który mi to ukradł czekam.

hubertN
    Konto usunięte
    Witam,
    chciałbym powiedzieć że jak była sytuacja niby że ja kradne to wtedy to mój brat mi wszedł na konto jak byłem w szkole czyli nick: DAMIANC i mi kogoś wyłoncznie oktadł jak każdy pi pisał linki i kradziej to myślałem że umre naprawde to nie ja a FSZECHMISTRZKAMMIL namówił mnie i mi pomógł żebym to wszystko rozgłosił za łom
    prawdę na forum proszę o wyrozumiałoć proszę o nie banowanie za to co robił mój brat moim kontem
    wielkie przewielkie podziękowania składam FszechmistrzowiKamliowi postaram się mu jakoś to wynagrodzić bardzo dziękuje

To nie prawda że ja kradne nie jestem oszustem proszę mi uwieżyć i wykreślić z listy oszóstów i kradziejów naprawde to nie ja słowo honoru !!

Witam.
    Chcialbym powiedzieć że wyszla taka sytuacja że niby ja kradne. To moj brat wszedł mi na konto jak bylem w szkole (Nick: DamianC) i okradal graczy. Gdy dowiedzialem sie co narobil myslalem ze umre. FSZECHMISTRZKAMMIL namowil mnie by rozglosic ta prawde na forum. prosze o wyrozumialosc i nie banowanie mnie za to co zrobil muj brat.
    Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 06-11-2012 o 23:16 Powód: łączenie postów

VIP Avatar Coni
    Brat Ci wszedł na konto? Dobrze wiedzieć.
    To teraz całkowite zablokowanie konta za współdzielenie o ile dobrze pamiętam ;)

zajrox
    Konto usunięte
    DamianC mnie oszukał i zabrał całe uzbrojenie

pojemna zbroja,bojowa włucznia, ogrze buty +1, miedziany chełm , miedziany piersćień , 200 eliksirów many 1 dodatkowo zabrał mi

99k co zbierałem na mega lecznie 2
    Ostatnio edytowane przez zajrox ; 11-11-2012 o 10:08 Powód: kradziesz

Uprawnienia