Strona 45 z 135 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 675 z 2012

Temat: Uwaga na oszustów!

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Ogólnie Koba "j... co jest zakazane"

VD: nie udało mi się zrobić całego bo znikło ale było tam chyba tylko moje dopytywanie sie o co w sumie mu chodzi z ta kobieta lekkich obyczajów...
    a potem ignor. A w tym starszym dałam tylko to co było na głownym.
    Ostatnio edytowane przez NieZabijajMnie ; 28-10-2012 o 02:02
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Użytkownik
    Cytat Napisał sic Zobacz post
    Ogólnie Koba "j... co jest zakazane"
    18+ bo klnie
    Takie osoby jak ty to się tępi albo kose w plecy wali... JEB*** KONFIDENTÓW
    cóż by tu zrobić, taka prawda jest;]
    bo kur** to możesz się na krajowej ale nie w eliar

Screen jest niekompletny, tak bym to nazwał.
    Trzeba się samemu domyślać, ale odpowiadając na Twoje pytanie
    to fakt świadczący o tym że zostałeś zgłoszony nie oznacza, że należy
    traktować Cie jak oszusta: pisałem o tym:
    regulamin tematu

Jeśli ktoś nazywa Cię oszustem to albo ma rację i wie coś czego ja nie wiem, albo chce Cie sprowokować.

Użytkownik
    Cytat Napisał VaanDee Zobacz post
    Screen jest niekompletny, tak bym to nazwał.
    Trzeba się samemu domyślać, ale odpowiadając na Twoje pytanie
    to fakt świadczący o tym że zostałeś zgłoszony nie oznacza, że należy
    traktować Cie jak oszusta: pisałem o tym:
    regulamin tematu

Jeśli ktoś nazywa Cię oszustem to albo ma rację i wie coś czego ja nie wiem, albo chce Cie sprowokować.
    Albo jak sic gów** wie w dup** była, ale i tak udaję najmądrzejszą bo jest top1

Używanie wulgarnych słów wcale nie pomaga.
    Warto zastanowić się czy opłacalne jest wspomaganie się tego typu słownictwem.
    Jeśli chodzi o zgłoszenie to jest ono niewystarczające aby drążyć temat, więc
    zamykam posiedzenie i proszę już o spokój.

niejednokrotnie dostawałem oferty sprzedaży mf i zazwyczaj był to właśnie przypadki, że ktoś nie wiedział, że nie da się przez handel, albo myślał, że może taniej sprzedać przez targ. Lekka przesada z góry kogoś wrzucać do oszustów jeśli nie powiedział w rozmowie w jaki sposób chce sprzedać.

edit:
    niżej: Chodziło mi o same zgłoszenia, a nie umieszczanie na liście. Po prostu jak już ktoś chce pomóc to chyba warto napisać do typa i wyeliminować wszelkie wątpliwości. Delikwent może również nie wiedzieć, że taka forma sprzedaży jest zakazana i wtedy napomnienie kolesia, że leci do oszustów już zatrzyma jego "działalność".
    Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 28-10-2012 o 10:36
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

ciastek
    Konto usunięte
    Cytat Napisał jeahok Zobacz post
    niejednokrotnie dostawałem oferty sprzedaży mf i zazwyczaj był to właśnie przypadki, że ktoś nie wiedział, że nie da się przez handel, albo myślał, że może taniej sprzedać przez targ. Lekka przesada z góry kogoś wrzucać do oszustów jeśli nie powiedział w rozmowie w jaki sposób chce sprzedać.
    dokładnie ...

Lekka przesada z góry kogoś wrzucać do oszustów jeśli nie powiedział w rozmowie w jaki sposób chce sprzedać.
    Taki stały bywalec forum powinien wiedzieć na jakiej zasadzie działa proces weryfikacji, więc nie siej dezinformacji.
    Ostatnio sprzedaż kodów górowała nad innymi przypadkami, więc nie dziwie się że takie zgłoszenie wpłynęło.
    Należy zgłaszać takie sytuacje, ale samo zgłoszenie to dopiero początek, szkoda że Mapy nie pociągnął rozmowy dalej i
    nie zapytał wprost o jaki sposób przekazania MF chodzi.

//up, bez końca nie będę usuwał Twojego spamu.

Przypominam, stosowanie kopiuj / wklej rozmowy jest nie do zaakceptowania.
    Przy zgłoszeniu należy podać kto próbował oszukać i w jaki sposób.
    Dowody w postaci screenów lub plików video.

Piszę to odnoście postów (kko i bonios), które zostały usunięte bo nie spełniały wymagań określonych w 1 poście tematu.

Użytkownik

Chodzi o gracza Sestium, załóżmy że w jego loterii bierze udział 20 osób, wtedy otrzyma on 80k. Skąd wytrzaśnie pozostałe 2kk? 80k za 2kk pachnie oszustwem...
    Tak samo spójrzmy na jego prezentację i na graczy którzy juz dali się oszukać... Większość z nich nie osiągneła nawet 30lvl.
    Ostatnio edytowane przez anoria ; 04-11-2012 o 20:38 Powód: literowka

Cytat Napisał Fechmistrz Kamil Zobacz post

Chodzi o gracza Sestium, załóżmy że w jego loterii bierze udział 20 osób, wtedy otrzyma on 80k. Skąd wytrzaśnie pozostałe 2kk? 80k za 2kk pachnie oszustwem...
    Tak samo spójrzmy na jego prezentację i na graczy którzy juz dali się oszukać... Większość z nich nie osiągneła nawet 30lvl.
    a gdzie tam jest mowa o 2kk ? może nie oszukuje tylko bawi się jak kiedyś, np. Coni; wiadomo, że impreza ryzykowana, bo i gracz nieznany
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik
    Damian C to także postać Frendforever. Oszukuje dalej, mam na to parę screenów:
    Nie mogę dodać obrazków więc dam linki do nich:

https://postimage.org/image/49p9hg7a9/

https://postimage.org/image/4wjkt7roj/

https://postimage.org/image/so4jxvp7z/

https://postimage.org/image/z0c8ylyq1/

I TUTAJ MNIE ODBLOKOWAŁ, ŻEBY NAPISAĆ:

https://postimage.org/image/jbu567lr5/

https://postimage.org/image/41xy9wul7/

Niech admini w końcu coś z tym zrobią ;/
    Ostatnio edytowane przez Peer ; 04-11-2012 o 23:03

a gdzie tam jest mowa o 2kk ? może nie oszukuje tylko bawi się jak kiedyś, np. Coni; wiadomo, że impreza ryzykowana, bo i gracz nieznany
    Mnie się wydaje że loteria niezbyt przemyślana, pod względem m.in. wypłacalności.
    Jeśli zbyt mało osób kupi losy to nagroda główna się nie uzbiera i co wtedy?
    Każdy wygrywa, ale nie jest sprecyzowane co, czy 100 k (absurd), a może wspomniane "wiele rzeczy".
    Jeśli loteria nie wypali to gracz będzie musiał zwrócić kasę za losy o ile ktoś o to będzie wnosił. Nie widzę też
    żadnego regulaminu określającego tą loterię więc tym bardziej uważam że ten pomysł powstał na szybko i być
    może właśnie w celu wyłudzenia kasy. Na razie nie może być mowy o oszustwie, czas pokażę.

Odnośnie kolejnej sytuacja DamianC, ma koleś tupet, trzeba go szybko przytemperować.

VIP Avatar Coni
    Odnośnie kolejnej sytuacja DamianC, ma koleś tupet, trzeba go szybko przytemperować.
    Albo regulamin sprecyzować, przecież po raz kolejny raz gracz mu dał dobrowolnie 400k.
    Handluje się tylko z ręki do ręki, chyba, że z zaufanym graczem, którym DamianC na pewno nie jest (ten gracz chyba nawet wiedział przed handlem z kim ma do czynienia).

Pirrat
    Konto usunięte
    Coni teraz są poważniejsze problemy

Uprawnienia