Z tego co pamiętam to była taka propozycja ale warto ją przypomnieć.
Kto jest za tym by pory dnia i nocy zostały też po evencie,oczywiście bez dyń,oraz by cały świat 'miał noc'.
Sądzę,że dodało by to klimatu grze.
Z tego co pamiętam to była taka propozycja ale warto ją przypomnieć.
Kto jest za tym by pory dnia i nocy zostały też po evencie,oczywiście bez dyń,oraz by cały świat 'miał noc'.
Sądzę,że dodało by to klimatu grze.
Tak, ale w godz. 22 - 06.
22:00 to wcześnie troche, od 00:00 do 4:00
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
A nie lepiej od 1:00 do 3:00 ?
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
a może w soboty o 17
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Czy godziny w których mamy lekką zmianę to takie istotne ? Chyba istotą propozycji jest żeby tak zostało, jak jest z lekką zmianą
Jestem w 100% za,
Moje propozycje to: 21-9, 18-6
Zasmakowaliśmy fajnych mapek eterni i lange. Chcemy więcej!
Jestem Za! Urozmaicenie przydałoby się bardzo w tej grze by zapełnić między updatowe nudy i przy okazji wciągnąć gracza. Jak na razie efekty toku nocy i dnia w Eterni i Langeburgu są satysfakcjonujące, pokazują że jeśli się chce to się potrafi!
Takiej propozycji oczywiscie nie mozna odmowic
Przypomina mi sie jednak taki dziwny efekt: gdy loguje sie na postac znajdujaca sie w Eternii lub tez wchodze do miasta, z poczatku widze miasto za dnia, a dopiero sekunde(y) pozniej zaladowuje sie Eternia w swojej nocnej odslonie. Jesli nie jest to tylko sprawa mojego internetu to taka dyskoteka przy kazdym ladowaniu sie obszaru, do ktorego wchodzimy, bedzie posylac graczy do psychiatryka.
Jestem za. Było już trochę tematów tego typu i wszystkie byłe dobre. A top z eternią i lange było super. Jestem za!