Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 42

Temat: Ilość slotów.

Użytkownik Avatar Chaos

Ilość slotów.

Czy ilość slotów w zbrojach i broniach nie jest za mała?
    Przecież 3 sloty na 21+lv to trochę mało,
    zresztą już na 1 lv mamy 2 sloty...

Już dziurawa zbroja na 20lv na 5 slotów.

Temat był poruszany już parokrotnie. Jak widać, nie jest to "błąd".

Duża ilość slotów poniżej 20 lvla była tylko w unikalnym eq. W "normalnym" powyżej 20 lvl jest ich mniej, co dziwi, jednak jeśli się zastanowić to ma to sens. Co do dziurawej, ma więcej slotów ale mniej daje obrony.
    Jednak patrząc z drugiej strony większa ilość slotów by nie zaszkodziła.

OgsoN
    Konto usunięte
    Dla mnie też jest ich za mało. Nie będę nosić broni na większy lvl co ma mniej slotów, bo to przesada. Coraz więcej jest zdolności, a coraz mniej slotów, bez sensu jak dla mnie... Te bronie i zbroje będą się tylko marnować, a przyjemniej się gra z większą ilością slotów im większy lvl.

Wojto
    Konto usunięte
    w przypadku wojów dobrze jest, ale mag zdecydowanie powinien mieć chociaż 1 slot więcej w różdżkach

Administrator
    Dodając 1 slot co 10 lv (co uważam za max), na 200 mamy już ich ponad 20
    To jest wczesny etap gry, nie można od razu mieć wszystkiego.

Crawler
    Konto usunięte
    Uważam że ilość slotów w zbrojach jest zbyt mała mając choćby na uwadze fakt, że co krok jesteśmy zasypywani gemami ze skrzynek czy bossów. Mam ich multum, nikt ich nie kupi, leżą i gniją. Mając do dyspozycji większą ilość gemów, walki stały by się bardziej zróżnicowane, pojedynczy gracze mając nawet tak samo rozłożone statystyki bazowe różniliby się od siebie w sposób znaczący, dzięki wspomaganiu gemów.

Coni
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Dodając 1 slot co 10 lv (co uważam za max), na 200 mamy już ich ponad 20
    To jest wczesny etap gry, nie można od razu mieć wszystkiego.
    Ale skoro na 20 już zbroje miały po 4 sloty (dziurawa jedynie 5) to niezbyt normalne jest to, że zbroje na 30 mają po 3 sloty..

Mając do dyspozycji większą ilość gemów, walki stały by się bardziej zróżnicowane, pojedynczy gracze mając nawet tak samo rozłożone statystyki bazowe różniliby się od siebie w sposób znaczący, dzięki wspomaganiu gemów.
    Skończyłoby się to pewnie założeniem kolejnych HP Plusów, a nie "różnorodnością" ;)

Administrator
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Ale skoro na 20 już zbroje miały po 4 sloty (dziurawa jedynie 5) to niezbyt normalne jest to, że zbroje na 30 mają po 3 sloty..
    na 30 mają po 4 zwykłe, a po 5 unikaty

Coni
    Konto usunięte
    Możliwe, choć ostatnio jak testowałem 2 dni temu (chyba) jeszcze tak nie było .

Byłem przekonany, że zbroje na 30 też mają po 3 sloty, jak mają po 4-5 to jest akurat dobrze, to nie wiem po co jednak ten temat ;>

OgsoN
    Konto usunięte
    Biorąc pod uwagę też to, że teraz gemy dają +5% albo i jeszcze mniej (w MFO2 20%). Liczba slotów w zbrojach mogła by być większa...

QSQ
    Konto usunięte
    Albo zwiększyć procenty do 20 ;]

Administrator
    Cytat Napisał OgsoN Zobacz post
    Biorąc pod uwagę też to, że teraz gemy dają +5% albo i jeszcze mniej (w MFO2 20%). Liczba slotów w zbrojach mogła by być większa...
    pojawią się i mocniejsze gemy, ale potem.
    Nie ma sensu ładować wszystkiego na początek gry, który można przejść w miesiąc.
    Spójrzcie na wszystko pod tym kątem.

QSQ
    Konto usunięte
    Tomi, bo lekko zrąbaliście takim łatwym dostępem do gemów ;/...

Uprawnienia