-
NzerozeroBEK
Konto usunięte
Mfo3=porażka
Tak mfo3 to porażka zobaczcie ostatnie zmiany nic nie wnoszą do gry panelu gm jeszcze nie ma grałem rok temu (coś długo go nie ma) WYSTĘPUJE BŁĄD W GRZE W RANKINGACH KIEDYŚ PISAŁEM DO TOMIEGO ALE ON SIĘ TYM NIE PRZEJMUJE (oczywiście temat zaraz zostanie zamknięty) ludzie grają sobie z multi kontami itd. GRACZE Z MULTI ---> czerpią z tego duże korzyści.
ADMINI proszę zróbcie coś pożytecznego dla nas .
A odpowiedzi na 7k likeów nawet nie dostaliśmy bo jak do adminów dochodzi że by stracili trochę forsy to czerwono się robi...
Jestem zwykłym przeciętnym graczem ale widzę że w grze nie dzieje się za dobrze pewnie niczego nie zmienię ale proszę o komentarze i wypowiadanie się na ten temat i tak zaraz zostanie zamknięty.
-
Użytkownik
A mi się ostatnia zmiana podoba (chodzi o to że widać potworki na mapie), a co do bonusu za 7k like'ow to przecież po ostatnim bonusie admini chyba pisali, że następny bedzię za 8k like'ów
-
najpierw chcecie bon na 2xdrop i exp a potem płaczecie kiedy update. Ja tam wole żeby teraz nie było bonusu z okazji 7k like (no chyba że coś nowego ).
-
Potencjalny Nabywca
Konto usunięte
Darmowy reset przez tydzień bez limitu na 8k
-
Użytkownik
Gra jezt żałosna pozdrawiam.
-
Bonus FB zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią będzie na 8k like'ów.
Uprawnienia