A mi to nie przeszkadza
Mam dowody.
I nie płacz
Logi z czatu? bardzo wątpię aby były one gdzieś gromadzone.
Gdybyś PN zastosował się do tego co już powtarzałem nieraz to być może udało by się więcej
wywnioskować z tej rozmowy. Jak dla mnie to wyciąłeś najbardziej obciążające wypowiedzi,
pozbawiając całości wspomnianego kontekstu by jak najbardziej obciążyć Fachmistrza.
Nie interesuje mnie Twój punkt widzenia odnośnie formy screenów, skoro jasno określiłem
jak mają one wyglądać to nie masz nic do powiedzenia. Albo się zastosujesz, albo się nie
udzielaj w tym temacie. W nieskończoność nie będę wałkował rzeczy tak oczywistych.
Co do samego zgłoszenia, pomijając jego niekompletność to w tej formie wygląda nie ciekawie.
Już nie macie się czego czepiać... (-; A Potencjalny czerp radość z gry bo po to ona jest. A jak na razie nic ci nie pasuje i we wszystkim doszukujesz się problemu.
To jest udowodnione, reszta nie wiem.Uważajcie na byłego właściciela postaci xXnerporXx bo kradnie eq
Znów podszywanie się pod admina... Czy to kiedykolwiek się skończy?
Ostatnio edytowane przez Potencjalny Nabywca ; 29-09-2012 o 19:37
Dużo oszustw ma miejsce poprzez podszywanie się pod administracje. Moim zdaniem powinna być zorganizowana na szeroką skale akcja informująca o tym iż administracja nie żąda nigdy loginu i hasła ponieważ je zna oraz że wiadomości od nich się wyróżniają [ czy to po przez kolor loginu (morskiego\różowego lub tła treści wiadomość np niebieskiego)].
Ostatnio edytowane przez Iksniwals ; 30-09-2012 o 00:50
prosze uważać na gracza seitas chcialem przelec 7 przedmiotów przez handel a on mnie oszukał i nie odpisuje na pw da sie jakoś odzyskać te przedmioty prosze o odpowiedz bardzo pilne?
włócznia gothar 2x , czepek garudy , pancerz garudy , bransoleta garudy,sztylet kapłana,różdżka garudy.
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 30-09-2012 o 20:18
okolo 13 : 15 dzisiaj da sie cos zrobic?