Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 117

Temat: Igrzyska

Użytkownik Avatar Ksiliath
    czyli te walki będą o nic? po prostu wygrany i przegrany?

RobinHood
    Konto usunięte
    Polecam jeszcze przedłużanie pojedynków (w przypadku pewnej wygranej).
    Racja, zapomniałem, GENIUS!

Bedzie mozna sie grupowac?

Użytkownik
    hmm zastannawia mnie sytuacj gdy na placu boju zostanie sprzymierzona grupa
    moze wprowadzic możliwość podziału nagrody w przypadku gdy osoby nie chca walczyc (max na 4)
    wyeliminuje to tez sytuacje gdy ostatni gracze na arenie będą stronić od wali np gdy zostanie ich 3

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Będą mogły wygrać 2 osoby pod warunkiem ,że są z jednego dystryktu.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Administrator
    Tylko jedna osoba wygrywa - to podstawowe założenie tego eventu. O to właśnie chodzi, że umawiać się i kombinować można, ale ostatecznie i tak trzeba się nawzajem "wykończyć". Czasami będzie warto najlepszych wykończyć zamiast się z nimi bratać, aby potem mieć łatwiej - "słabeuszy" zostawić na deser.
    Nie wiem na ile gracze są gotowi do takich kombinacji i wyprowadzania w pole nawet najlepszych "ziomków" z codziennej gry i czy to w ogóle chwyci. Spróbujemy, zobaczymy.

Bedzie mozna sie grupowac?
    W opcji auto nie z wiadomych względów, w opcji manual tak i nawet myślę, że to powinno być "bez pytania" - kto pierwszy kliknie "dołącz" ten dołącza ( o ile jest miejsce), totalna dowolność. A więc nawet jeśli zaplanujemy sobie wspólna walkę to ktoś może pokrzyżować nam plany wpychając się nieproszony. Będzie też można wysłać konia trojańskiego do przeciwników (ale oczywiście, gdy doprowadzi ich do przegranej to sam też odpada z areny).

RobinHood
    Konto usunięte
    Będzie też można wysłać konia trojańskiego do przeciwników (ale oczywiście, gdy doprowadzi ich do przegranej to sam też odpada z areny).
    "Ma to być skierowane głównie dla najwyższych poziomów, a więc albo bez grup, albo dla 40 i 50 lv."
    Bez grup czy tam dla 40 i 50lv to rozumiem, że 1+ albo 1-40 i 41+ tak?
    To niskie poziomy również mogą nieźle z trollować dołączając do najlepszych, hehe.

Użytkownik
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Tylko jedna osoba wygrywa - to podstawowe założenie tego eventu. O to właśnie chodzi, że umawiać się i kombinować można, ale ostatecznie i tak trzeba się nawzajem "wykończyć". Czasami będzie warto najlepszych wykończyć zamiast się z nimi bratać, aby potem mieć łatwiej - "słabeuszy" zostawić na deser.
    Nie wiem na ile gracze są gotowi do takich kombinacji i wyprowadzania w pole nawet najlepszych "ziomków" z codziennej gry i czy to w ogóle chwyci. Spróbujemy, zobaczymy.

W opcji auto nie z wiadomych względów, w opcji manual tak i nawet myślę, że to powinno być "bez pytania" - kto pierwszy kliknie "dołącz" ten dołącza ( o ile jest miejsce), totalna dowolność. A więc nawet jeśli zaplanujemy sobie wspólna walkę to ktoś może pokrzyżować nam plany wpychając się nieproszony. Będzie też można wysłać konia trojańskiego do przeciwników (ale oczywiście, gdy doprowadzi ich do przegranej to sam też odpada z areny).
    Tomi radze się popytać admina z MMO jak to wygladalo tam
    stalo sie we 3 z roznym ranq i nikt nie chcial zaatakowac drugiego

Administrator
    @up W końcu się zaatakują - takie stanie i czekanie nie ma sensu.

Nie zakładam wielu osób chętnych, najwyżej porobi się limity jak frekwencja przerośnie oczekiwania. 16/32 osoby czyli ok 4/5 walk dla osób, które dotrwają do końca powinno być OK. W opcji auto w ogóle nie będzie z tym problemu.

Goolman
    Konto usunięte
    Jak mogę robić za trolla hehe, nie mam zamiaru kupować eq z +
    za opłatą hehe

Użytkownik Avatar Qwiker
    A jak zdecydować czy bojka będzie auto czy manual? Zrób tomu aby każdy był anonimowy, będzie ciekawiej bo nie wiemy kogo atakujemy i komu pomagamy. I zróbcie je po 30 bo wracam z wakacji wtedy

Igrzyska miały być we wrześniu czyli na ten weekend mamy się nastawiać na igrzyska?

Na pewno we wrześniu tego roku? ;)

Administrator
    Cytat Napisał ADIHC1 Zobacz post
    Na pewno we wrześniu tego roku?
    Nie pisałem, że na pewno będą we wrześniu

Igrzyska wymagają jeszcze kilku korekt w silniku - jak zostaną wykonane to zorganizuję je bezzwłocznie.

Tomi
    Tomi jest nieaktywny Administrator

Punkty Reputacji
    192

Cytat Napisał WeeQ Zobacz post
    A znany jest jakiś umowny termin?
    Do końca miesiąca powinna pierwsza edycja wystartować.

Uprawnienia