Proponuje aby podnieść szanse na wypadnięcie itemu z gracza podczas bojki pojedynku i walki na arenie . Walki o wszystko były by bardziej ryzykowne i opłacalne . Co wy na to ?
TAK!
NIE!
Proponuje aby podnieść szanse na wypadnięcie itemu z gracza podczas bojki pojedynku i walki na arenie . Walki o wszystko były by bardziej ryzykowne i opłacalne . Co wy na to ?
w walce na arenie nie powinny wypadać przedmioty.
w pojach to zależy od ustaleń
W bójce powinny częściej wypadać agresorom ;]
Unikano by wtedy walk.
A najlepsi gracze i tak by sobie oddawali.
Chyba raczej an odwrót więcej by atakowano gdyby wiadomo było że wypadnie coś fajnego Najlepsi ? No nie wszyscy się lubią więc nie powiedziałbym tak.. Poj tak od ustawień zależy ale jednak gdyby już walczyć o wszystko mogło by paść coś fajnego .
To nie czasy Scava i 40 lvl jak z każdym wygrywał a rozrzut do 50 lvl i wiele bojek... a czy agresor musi wygrać w bojce ? ktoś da sos i sytuacja się zmienia i to z agresora leci EQ.. DEPO STAŁO BY SIĘ WAŻNIEJSZE . bo teraz każdy nosi dwa rodzaje eq na woja i maga... Co by się stało jak by wypadło z ciebie coś +5
zabawne ze propozycja wychodzi od osoby ktora ma obecnie najwiecej pkt na 40lvl ;]
i 51 lvl drugi w dośw. który często obrywa ;]
Wiekowy las, hehe Mógłby ktoś tam siedzieć, nagrywać, a materiał wideo sprzedać polsatowi na nowy serial
A co do pomysłu to jestem na nie. I przy obecnym dropie więcej straciłem niż zyskałem.
Denerwuje mnie już każdy narzeka narzeka i narzeka że nie ma graczy wyślijcie reflinki komu się da i nie będzie problemu .
Aha, fajnie.
Jestem na nie.
heh zabawne że proponuje to gracz, który był nieźle farmiony na 40 lvl
widocznie zapomniał wół jak cielęciem był
po co dobijać i tak konające pvp?
Ostatnio edytowane przez siata ; 24-09-2012 o 23:07
Ostatnio edytowane przez Talvisota ; 24-09-2012 o 23:50