Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 117

Temat: Igrzyska

Użytkownik Avatar Ksiliath
    Po pierwsze Antybristler ma rację nie powinno być igrzysk dla low leweli, bo pvp upada na wyższych lewelach, a dodatkowo rankerzy na low lewel zbierają masę żetonów co już jest dla nich dużą nagrodą. Fechmistrz Kamil faktycznie mogłoby być bez eq, ale to mija się z celem gry, ponieważ chodzi o to by każdy bił mini bossy i zbierał eq, a nie wbił ten 50 lewel zrobił przerwę 2tygodniową i wbijał tylko na igrzyska.

Użytkownik Avatar Squadron
    Cytat Napisał Ksiliath Zobacz post
    Fechmistrz Kamil faktycznie mogłoby być bez eq, ale to mija się z celem gry, ponieważ chodzi o to by każdy bił mini bossy i zbierał eq, a nie wbił ten 50 lewel zrobił przerwę 2tygodniową i wbijał tylko na igrzyska.
    Piszesz tak bo masz zajebiste EQ i bronisz tego w czym masz przewagę nad innymi

Ale to nie zmienia faktu że masz rację
    Ostatnio edytowane przez Squadron ; 20-09-2012 o 11:12
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik
    Widzę że tu każdy broni siebie same TOP 50 lvl się wypowiada i twierdzi że powinno być tylko hight lvl? Wstęp za 10 MF może być zwrotny jakoś więcej wydajecie na inne bzdury . W TURNIEJU NIE MUSI BYĆ ŻETONÓW nie ma problemu... nagroda i tak była by proporcjonalnie mniejsza od waszej wiec w czym problem ?

Użytkownik
    Tylko dla 50lvl, albo 40-50lvl. AioN nie zauważasz problemu który występuje na wyższych lvl'ach. Low lvl mają już więcej ranku pvp niż czołówka graczy w pvp na v2, więc czego ci jeszcze brakuje? Sam gram na low lvl i walki są tam prymitywne, co chyba nie jest założeniem gry. Co do eq, to eq z + jest największym wrogiem pvp, a kowal zrobił jeszcze większą przepaść, problem ten dopiero zauważyłem kiedy przestałem walczyć. Mając 20mln złota zapewne bym nie skompletował takiego eq jakie ma czołówka, a co ma powiedzieć średniak? gdzie ja w stosunku do niego jestem milionerem.

musaraj
    Konto usunięte
    Nie mam nic przeciwko przedziałom dla niższych lv*

* jesli nie będzie dla nich nagród ]:->

Użytkownik Avatar Yogi
    walki są tam prymitywne, co chyba nie jest założeniem gry. Co do eq, to eq z + jest największym wrogiem pvp, a kowal zrobił jeszcze większą przepaść, problem ten dopiero zauważyłem kiedy przestałem walczyć.
    przez to rowniez nie walcze , bo szans zadnych nie mam :P, juz o tym ostatnio pisalem , kowal zrobil sie dla bogatych walki staly sie dla bogatych, i zrobila sie jeszcze wieksza przepasc ze wzgledu na wieksze plusy w eq, niz byly przed kowalem ...
    Co do igrzysk:
    igrzyska powinny wygladac tak na poczatku nikt nie ma eq, dopiero biegniemy do skrzynek i czy cos dostaniemy to zalezy od losowosci skrzynki ?
    a wy tu juz mowicie ze mozna startowac z lansym eq i t w dodatku z plusem to sa jaja..
    i mapy powinny byc naprawde wielkie.

ponieważ chodzi o to by każdy bił mini bossy i zbierał eq, a nie wbił ten 50 lewel zrobił przerwę 2tygodniową i wbijał tylko na igrzyska.
    takie sa zalozenia pvp, zdobywac poprzez bicie minibossow, ale nie kazdy ma takie szczescie zeby cos dostac. igrzyska powinny miec wyrownane szanse dla wszystkich...
    Ostatnio edytowane przez Yogi ; 20-09-2012 o 14:29

musaraj
    Konto usunięte
    w ostatecznosci, mogloby byc EQ bez + całe (automatycznie zużycie all EQ 100% ;]

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    w ostatecznosci, mogloby byc EQ bez + całe (automatycznie zużycie all EQ 100% ;]
    jezeli np posiadam EQ +, na czas igrzysk, zrobia mi zuzycie eq na 100% kto to pozniej naprawi ?
    co nie zmienia faktu ,ze eq powinno sie zdobyc na igrzyskach

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Yogi Zobacz post
    jezeli np posiadam EQ +, na czas igrzysk, zrobia mi zuzycie eq na 100% kto to pozniej naprawi ?
    co nie zmienia faktu ,ze eq powinno sie zdobyc na igrzyskach
    No, niektórzy wspominali o kosztach zwqiązanych z igrzyskami ;>

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    No, niektórzy wspominali o kosztach zwqiązanych z igrzyskami ;>
    ja mam nadzieje ze igrzyska beda calkowicie free. ale zobaczymy jak bedzie, propozycja moglo by byc jeszcze taka, jezeli kazdy by mial z wlasnym eq startowac to moze, zeby bylo to eq ze sklepu czyli Brazowy Set na 50 level ? nikt by nie mial wtedy przewagi a bo on mial to a ja tego nie mialem, oraz to by nie strac wlasnego eq ...
    Ostatnio edytowane przez Yogi ; 20-09-2012 o 14:46

Użytkownik
    tylko każdy ma dopasowane mp/hp pod swoje statystyki, przez co igrzyska mogły by być trochę niesprawiedliwe.

Goolman
    Konto usunięte
    res stat ważny tylko podczas igrzysk (po zakończeniu igrzysk wracają nasze staty), eq sklepowe, zdolnosci co kto ma.

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał aich Zobacz post
    tylko każdy ma dopasowane mp/hp pod swoje statystyki, przez co igrzyska mogły by być trochę niesprawiedliwe.
    troszke dziwne, bo na igrzyskach smierci decydowalo losowosc skrzyn ? wiec rowniez moglbys dostac np miecz z ktorego pozytku by ci nie dal wiec ryzyk fizyk , jakis "dreszczyk emocji" moglby byc.

res stat ważny tylko podczas igrzysk (po zakończeniu igrzysk wracają nasze staty), eq sklepowe, zdolnosci co kto ma.
    reset moglby byc przed igrzyskami. ale po co jak nie wiesz co dostaniesz wskrzynce ?

wszystko zalezy jak to bedzie rozwiazane narazie chyba nic nie wiadomo,
    Bo w praktyce wyjdzie na to , ze moze czasem walczyc na takich igrzyskach 10 osob i to tylko z najwyzszej topki ...
    Choc Tomi juz napisal , ze takie eq jakie sie posiada, wiec nie zdziwilo by mnie to , z ta iloscia osob,

Goolman
    Konto usunięte
    reset moglby byc przed igrzyskami. ale po co jak nie wiesz co dostaniesz wskrzynce ?
    Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwosci.

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Goolman Zobacz post
    Mam nadzieję, że rozwiałem Twoje wątpliwosci.
    faktycznie nie doczytalem o tym eq sklepowym, :P

Cytat Napisał Chaos Zobacz post
    Witam

Chciałbym zapytać o igrzyska.

Bo przeczytałem na forum że ma zostać coś takiego dodanego do gry.

Mam więc pewne pytania których nie uzyskałem w postach tomiego:

1. Jakie będą przedziały lvl.
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Ma to być skierowane głównie dla najwyższych poziomów, a więc albo bez grup, albo dla 40 i 50 lv.
    2. Czy w tych igrzyskach będą brane pod uwagę itemki z +
    (jeśli itemki byłyby czyste to było by więcej frajdy, więcej graczy było by chętnych)[/QUOTE]

Takie eq jakie się posiada.
    czyli krotko mowiac nie bedzie sie roznica od takiej zwyklej areny... tyle ze z "lataniem" po mapie...

moze cos Administracja odpisze ?
    Ostatnio edytowane przez Yogi ; 20-09-2012 o 15:04

Uprawnienia