Temat do zgłaszania błędów związanych z niewłaściwym doborem męskich i żeńskich końcówek w dialogach.
Temat do zgłaszania błędów związanych z niewłaściwym doborem męskich i żeńskich końcówek w dialogach.
Blond -
Jeśli chcesz[czy tu nie powinien być przecinek? sam nie wiem] mogę poszukać tych rydzy, pod warunkiem, że dasz mi za nie jedną fiolkę eliksiru. Odkąd otrzymałem umiejętność od Zielonego Smoka sporo chodzę po lasach. A nuż rzucą mi się w oko te grzybki.Rozmowa z MardufemUmowa stoi. W takim razie dam ci rysunek, abyś wiedział[tu też chyba przecinek ;]] czego szukasz. Oto on:
przecinków tam nie powinno być, co za dużo to niezdrowo. jest ok
![]()
Ostatnio edytowane przez Misa Misa ; 25-07-2012 o 01:58
To tego momentu poprawione.
po wymianie 1000 grzybów
"To wprost nieprawdopodobne, że dostarczyłeś mi aż 1000 sztuk rydzy. Chyba zostaniesz moim dostawcą wszech czasów!"
Nie wiem jakim cudem to wyłapałem, ale tak w wolnych chwilach hasam sobie z cyckami i natknąłem się na takie coś:
aż dziwne, że żadna tego nie namierzyła !//edit: jednak namierzyła, po prostu administracja olała ;]
a i jeszcze na marginesie: ten temat nie powinien być w dziale błędy ? pierwsze co to właśnie tam go szukałem
Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 21-11-2012 o 19:26
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
"Do tej pory kupiłeś 1 losów. Maksymalnie możesz kupić 1 losów."
Po kupieniu losu:
"Wykupiłeś już maksymalną ilość losów"
niekonsekwencja:
zmniejszyło podczas wysyłania na serwer wiec może być nieczytelnie.
Zostałaś wypisana z areny, ponieważ nie masz już złota.
W czasie Twojej nieobecności stoczyłeś walkę na arenie.
postać jest płci męskiej
Ostatnio edytowane przez Lady Karen ; 24-06-2013 o 14:46 Powód: mały obrazek
naucz się robić skrypty ---> klik!
Postać płci żeńskiej, ale...
Pamiętaj, że tygrysów brunatnych jest mało. Najczęściej będziesz spotykał "zwykłe" tygrysy. Mi nie udało się spotkać więcej niż jednego tygrysa brunatnego dziennie, a pojawiał się on dopiero wtedy, gdy upolowałem już dużo zwykłych tygrysów.
Zabitych tygrysów brunatnych: 1
Gdy zabijesz minimum 3 zgłoś się do mnie.