równiez popieram dopisanie blooda , gadał o turnieju od miesiaca ,a sie zapomniał dopisac... co za głuuuupol
Od:
BloodEye
31.08.2012 15:18:45
Kurwa zapomniałem siezapisać ... czaisz to kurwa
p.s
przydałoby mi sie 10 reputków..
równiez popieram dopisanie blooda , gadał o turnieju od miesiaca ,a sie zapomniał dopisac... co za głuuuupol
Od:
BloodEye
31.08.2012 15:18:45
Kurwa zapomniałem siezapisać ... czaisz to kurwa
p.s
przydałoby mi sie 10 reputków..
Ostatnio edytowane przez Terens ; 31-08-2012 o 18:53 Powód: hrhr
ja też zapomniałem się zapisać, znaczy chciałem się zapisać dzisiaj, ale wczoraj o 21 przeczytałem regulamin w którym data była do 30 sierpnia godz. 20, a nie do końca września jak mi się wydawało ;/ Jak da rade mnie gdzieś upchnąć i gracze nie mają nic przeciwko to z miłą chęcią bym coś zawalczył, jak nie to mówi się trudno
Oj chłopaki tyle czasu było .
Czyli do grupy E i F dopisać aicha i blooda? ;>
Nie wydaję mi się to zbyt fair wobec już rozpisanych graczy.
Rejestracja do turnieju trwała dość długo + było ogłoszenie już miesiąc wcześniej.
Niezapisani gracze mogą mieć pretensje jedynie do samych siebie, raczej już w tej kwestii nic się nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez Coni ; 31-08-2012 o 20:38 Powód: true
aich i blooda nie siatę jak chcesz ich gdzieś dopisać to możesz do grupy A jednego delikwenta wrzucić a do B drugiego jak nikt nie ma nic przeciwko
Jak wszystkie osoby z dwóch różnych grup wyrażą zgodę (do godziny 23;59 dzisiejszego dnia) to dodam ich.
Nie ważne ile czasu było , po prostu zapomniałem ; /Oj chłopaki tyle czasu było .
Ludzie offline ;/Jak wszystkie osoby z dwóch różnych grup wyrażą zgodę (do godziny 23;59 dzisiejszego dnia) to dodam ich.
Ale popatrz np na grupę sołada, wiesz ,że on tam konkurencji nie ma. A może zrobimy tak , że nie dopiszesz mnie i aicha jeżeli ktoś będzie miał coś przeciw ?
"Nie sztuką jest kupić tanio mf'y , sztuką jest drogo je sprzedać"
Tzn, że ktoś z tych trzech graczy poza nim wyjdzie z grupy i nie sądzę, żeby ucieszyli się z takiej wiadomości.Ale popatrz np na grupę sołada, wiesz ,że on tam konkurencji nie ma.
Jest po 23:59 tamtego dnia i nie dostałem wyrażenia zgody od graczy z grup.
Jak pisałem:
"Niezapisani gracze mogą mieć pretensje jedynie do samych siebie".
Jest już 1 wrzesień, więc Turniej Oficjalnie uznaję za rozpoczęty.
Można już zacząć toczyć walki grupowe.
I przypominam graczom co nie znają regulaminu, żeby się z nim zapoznali.
Coni myśl jak normalny człwiek nie jak mapy , jakie te 3 osoby mają szanse w dalszej części rozgrywki ? Żadne ;>Tzn, że ktoś z tych trzech graczy poza nim wyjdzie z grupy i nie sądzę, żeby ucieszyli się z takiej wiadomości.
Ale nikt także nie wyraził sprzeciwu ;>Jest po 23:59 tamtego dnia i nie dostałem wyrażenia zgody od graczy z grup.
Jak pisałem:
"Niezapisani gracze mogą mieć pretensje jedynie do samych siebie".
No trudno, trzymaj się sztywno regulaminu , tak jak to robi pewien użyszkodnik ;>
Ale to nie znaczy, że mam ich dyskryminować.jakie te 3 osoby mają szanse w dalszej części rozgrywki ? Żadne ;>
Tak, jestem użyszkodnikiem bo nie zapisaliście się do Turnieju - moja wina.
Zapowiada się niezła walka o awans z grupy E - Yogi, Scary, Mystogan i praqu.
Oj, będzie ciekawie
Pogadamy na pw w grze ; >Tak, jestem użyszkodnikiem bo nie zapisaliście się do Turnieju - moja wina.
Rozumiem obie strony. Zawodnika ktory nie rozunie sztywbego trzymania sie regulaminu i sedzie ktory nue chce sam podjac decyzji o ktora moga byc pozniej klotnie. Obie strony maja po czesci racje.
Jakies przewinienia lekkie typu- nie powiedzial poprawiam a dotknal figure i przecownik wyklocal sie by wykonal nia ruch koncza sie tym ze zawodnik nadal moz e wykonac ruch dowolna. Wykroczenoa wchodzace pod baedzoej fundamentalne zasady sa respektowane nawet gdy dzoecko zacznie jakies ryczec na cala sale gry.
Nie wiem w jakim stopniu mozna porownywa turbiej szaxhowy dla dzieci i ten turniej.
Zapytanie sie graczy moznaby pptraktowac jako strach przed uzyciem wladzy sedziowskiej. A i argument ze to bedzie nie fair wobec innych ktorzy moga byc poszkodowani w razie gdyby ktos kto b y tak doszedl wyszedl z grupy zamiast kogos. To by oznaczalo ze ten ktory by stracil to miejsce wcale moze mu sie nie nalezec.
Napisales Coni chociaz pw do graczy ktorzy mieli zadecydowac o wejsci do gr blooda i aicha?
Blood z tego co widzialem zle zrobiles klocac sie z.sedzia . Gdyby to byl prosty wybor na pewno by cie dopisal
Coni za bardzo przestrzegasz regulaminu. Jak ktos jest dobry to i tak wyjdzoe z grupy