Widać ktoś tu zazdrości milionów, bo domaga się bana dla mnie..
Widać ktoś tu zazdrości milionów, bo domaga się bana dla mnie..
https://screenshooter.net/9425242/ewphvvp
Gościu chciał prezke , wkleić kodu nie umiał , prezka była już zrobiona , nie moja sprawa że nie umie , chciałem kase
Odmówił
Dodam że po tłumaczeniu ,,Nie zrobiłeś mi nic '' dał mi ignora i nie zapłacił
Tak trudno to wkleić
Ostatnio edytowane przez Jamal ; 08-08-2012 o 15:35
Nie powinno być? No to dzieci mają prezki z błędami ortograficznymi i typu : MOJE ZIOMY!!!!::: <Inne dziecii>
boli cię że ktoś ma błędy w prezce? przynajmniej łatwo rozpoznać czy pisze się z dzieckiem czy już kims kto ogarnia
Pectus usunął konto..
MoniaxD napisała, że XrobiX to podobno jego konto. Miał je jeszcze, zanim usunął Pectusa (o ile to on)
Ostatnio zrobił na wichrowym wzgórzu loterię że rozdaje eq, bo niby usuwa konto.Pewnie rozdawał twoje rzeczy, wylosowałem opaskę herszta +1, 2 karmazynowe hełmy i 7 rud żelaza, a koleżanka czopek garudy +2 i spowolnienie oraz pare miksów odno itp. Oczywiście jak zgłosiłem się po odbiór ignorował mnie, mimo że poruszał sie po mapie.
Aha to przepraszam, administracja może sprawdzić IP i zobaczyć czy to faktycznie nasz Pectus.Fechmistrz, on tą loterię zorganizował zanim okradł polika. A ten XrobiX to nie on.
Ostatnio edytowane przez anoria ; 12-08-2012 o 00:26
Nie trafiłeś na moje rzeczy akurat.
Ja mu pożyczyłem same unikaty.
Fechmistrz, on tą loterię zorganizował zanim okradł polika. A ten XrobiX to nie on.