Strona 38 z 135 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 556 do 570 z 2012

Temat: Uwaga na oszustów!

Użytkownik
    Cytat Napisał polik Zobacz post
    O tak największy oszust w tej grze jakiego znam. Nieświadomy tego pożyczyłem mu 14 unikatów, wszystko od +2 do +5
    Ostatnio zrobił na wichrowym wzgórzu loterię że rozdaje eq, bo niby usuwa konto. Pewnie rozdawał twoje rzeczy, wylosowałem opaskę herszta +1, 2 karmazynowe hełmy i 7 rud żelaza, a koleżanka czopek garudy +2 i spowolnienie oraz pare miksów odno itp. Oczywiście jak zgłosiłem się po odbiór ignorował mnie, mimo że poruszał sie po mapie.
    Nie trafiłeś na moje rzeczy akurat.
    Ja mu pożyczyłem same unikaty.
    Fechmistrz, on tą loterię zorganizował zanim okradł polika. A ten XrobiX to nie on.
    Aha to przepraszam, administracja może sprawdzić IP i zobaczyć czy to faktycznie nasz Pectus.
    Ostatnio edytowane przez anoria ; 12-08-2012 o 01:26

Użytkownik
    Nie trafiłeś na moje rzeczy akurat.
    Ja mu pożyczyłem same unikaty.

Użytkownik Avatar Seitas
    Fechmistrz, on tą loterię zorganizował zanim okradł polika. A ten XrobiX to nie on.

Użytkownik
    O tak największy oszust w tej grze jakiego znam. Nieświadomy tego pożyczyłem mu 14 unikatów, wszystko od +2 do +5
    i teraz nasuwa się tylko jedno pytanie po co wogóle pożyczać komuś kogo się nie zna eq??
    Ostatnio edytowane przez lupinek ; 10-08-2012 o 19:21

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte

Jamal
    Konto usunięte

A teraz Postanowił dać więcej byle by kupić szybko :

VaanDee większego skrina nie mam bo wiadomość z czatu dawno znikneła :<
    Załączony obraz Załączony obraz   
    Ostatnio edytowane przez Jamal ; 22-08-2012 o 22:05

Cytat Napisał Jamal Zobacz post

A teraz Postanowił dać więcej byle by kupić szybko :
    Nie da się tych screenów wysyłać w mniej okrojonej wersji? ideą tego tematu nie jest zabawa w wycinanki ... popraw to.

Użytkownik
    Niestety nie mam screenów, więc możecie to uznać za spam, bo to jest dłuższa historia, ale sprostuję to - użytkowniczka Seeiio wykorzystuje to że jest dziewczyną i szuka naiwnych którzy będą jej dawać itemy, poty i kasę. Polecam uważać ja jej prawie dałem Amulet Kajana, ale w sumie uratowała mnie moja chciwość i go sprzedałem :P poza tym dała mi prezent - Banicki Miecz, a potem jak ja jej nic nie dawałem to wonty na GG że mam jej go oddać. Mam archiwum z GG - kto chce to pisać - 13880718 to wyśle.

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Vandalier Zobacz post
    Niestety nie mam screenów, więc możecie to uznać za spam, bo to jest dłuższa historia, ale sprostuję to - użytkowniczka Seeiio wykorzystuje to że jest dziewczyną i szuka naiwnych którzy będą jej dawać itemy, poty i kasę. Polecam uważać ja jej prawie dałem Amulet Kajana, ale w sumie uratowała mnie moja chciwość i go sprzedałem :P poza tym dała mi prezent - Banicki Miecz, a potem jak ja jej nic nie dawałem to wonty na GG że mam jej go oddać. Mam archiwum z GG - kto chce to pisać - 13880718 to wyśle.
    nie widzę tutaj oszustwa
    jesteś zwykłym skąpcem

Użytkownik Avatar Seitas

BladeX
    Konto usunięte
    Ten co nawyzywał moja cała rodzine... uciekał bo bał sie PvP, co swoje 14letnie zdjecie do prezentacji wstawiał...
    Sprawdz swoj profil gdzie kazdego wyzywasz dziecko, gdzie do kazdego masz pretensje
    A i pokaz dowod oszustwa bo ja widze jakies zdjecie, jeszcze nie do konca prawdziwe.
    Ostatnio edytowane przez BladeX ; 23-08-2012 o 22:09

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał BladeX Zobacz post
    Ten co nawyzywał moja cała rodzine... uciekał bo bał sie PvP, co swoje 14letnie zdjecie do prezentacji wstawiał...
    Sprawdz swoj profil gdzie kazdego wyzywasz dziecko, gdzie do kazdego masz pretensje
    A i pokaz dowod oszustwa bo ja widze jakies zdjecie, jeszcze nie do konca prawdziwe.
    Spamowałeś tą ofertą na czacie.

Uprawnienia