Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Urozmaicenie klubu fortuny

Użytkownik

Cool Urozmaicenie klubu fortuny

Nazwa:  blabla.png
Wyświetleń: 351
Rozmiar:  63.7 KB

Jestem za tym, żeby zmienić te tylko dekoracyjne stoliki w użytkowe:
    Stolik z szachownicą -> na prostym UI, dać możliwość gry w szachy z innymi użytkownikami. Urozmaiciłoby to rozgrywkę i zabiło nudę.
    Stolik do pokera -> Możliwość gry z innymi graczami (powiedzmy że do max 8 osób jak to ma miejsce klasycznie) na złoto (w tym przypadku możnaby zastosować prowizję 10% od stawki buy-in) czy też na inną walutę np. Żetony Klubowe. Uważam że fajna opcja, klub fortuny byłby wtedy częściej odwiedzany.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Ogólnie ten klub dałby duże możliwości pod kątem gier, ale pytanie ile zajęłoby to czasu.
    Nie należy też oczywiście przesadzić by z MFO nie zrobił się za przeproszeniem portal do gier planszowych.

Na pewno do przemyślenia:
    1. Więcej ciekawych przedmiotów za żetony.
    2. Kilka nowych gier, może jakieś dni specjalne z promocjami na daną grę? (+20/30% żetonów)
    3. I tak jak piszesz - gry dla graczy 1v1.
    #edit
    4. odnośnie pkt 1 - można dodać śmiało więcej różnych przywołań minibossów, chociażby Mięsożer, Tygrys, Goblin, Gryf, Żółw, Garuda, Jaszczur, Kapłan, Demon itd.
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 14-01-2025 o 20:05

Użytkownik Avatar Luxferre
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    4. odnośnie pkt 1 - można dodać śmiało więcej różnych przywołań minibossów, chociażby Mięsożer, Tygrys, Goblin, Gryf, Żółw, Garuda, Jaszczur, Kapłan, Demon itd.
    mnie tam bez roznicy bo i tak mi sie nie chce tego klubu robic (jak wiekszosc aktywnosci mnie po prostu nudzi po pewnym czasie), ale odnosnie tego akurat sie wypowiem - po co dodawac przywolania na niskopoziomowe mini? przeciez to tylko zasmieci pule oferty dnia ktora i tak nie jest jakas niesamowita bo sporo przedmiotow nawet obecnie po prostu nie oplaca sie kupowac, i te tylko dolaczylyby do tego grona
    ::::​)

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    mnie tam bez roznicy bo i tak mi sie nie chce tego klubu robic (jak wiekszosc aktywnosci mnie po prostu nudzi po pewnym czasie), ale odnosnie tego akurat sie wypowiem - po co dodawac przywolania na niskopoziomowe mini? przeciez to tylko zasmieci pule oferty dnia ktora i tak nie jest jakas niesamowita bo sporo przedmiotow nawet obecnie po prostu nie oplaca sie kupowac, i te tylko dolaczylyby do tego grona
    Jesli jakies przywolanie low mini kosztowaloby 200-300 ZK to chetnie bym kupil, bo wiekszosc ofert obecnie jest bezsensowna, nieoplacalna, a ja mam problem by zejsc z poziomu 9-10k.
    Mozna smialo dac na stale 2 oferty dziennie, wtedy ta pula bedzie jeszcze wieksza i szersza.
    EQ z niektorych low mini wciaz jest na tyle oplacalne, ze warto probowac cos podropic (chociazby pomyslnosc/mega zatrucie z miesozera, eq diablosa, norma z gryfa itd).
    Kwestia komu chce sie ten klub robic? Dziennie 5 minut, kto chce, to robi i zbiera za to punkty. Nikogo sie przeciez nie zmusza.

podsumowujac - dodac troche rozmaitszych ofert, zwiekszyc oferty do 2 dziennie i sie "wyrowna"

Cytat Napisał Lethal
    Wywaliłbym ity zwykłe z oferty dnia lub dał możliwość kupienia po prostu za żetony bo straszny shit się robi ale kto jak woli mój głos nic nie zmieni
    +1, aczkolwiek kilka perełek idzie tam kupić nawet jeśli nie są unikatami. Problemem są czasem wygórowane ceny.
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 17-01-2025 o 19:56

Użytkownik Avatar Lethal
    Wywaliłbym ity zwykłe z oferty dnia lub dał możliwość kupienia po prostu za żetony bo straszny shit się robi ale kto jak woli mój głos nic nie zmieni
    Psy z Arkadii szczekają a karawana jedzie dalej

Użytkownik Avatar Kyuubi
    Cytat Napisał Kubikpl Zobacz post
    Nazwa:  blabla.png
Wyświetleń: 351
Rozmiar:  63.7 KB

Jestem za tym, żeby zmienić te tylko dekoracyjne stoliki w użytkowe:
    Stolik z szachownicą -> na prostym UI, dać możliwość gry w szachy z innymi użytkownikami. Urozmaiciłoby to rozgrywkę i zabiło nudę.
    Stolik do pokera -> Możliwość gry z innymi graczami (powiedzmy że do max 8 osób jak to ma miejsce klasycznie) na złoto (w tym przypadku możnaby zastosować prowizję 10% od stawki buy-in) czy też na inną walutę np. Żetony Klubowe. Uważam że fajna opcja, klub fortuny byłby wtedy częściej odwiedzany.
    bardzo dobra propozycja wow! jestem jak najbardziej za

Szachy podobno trudno by było wykonać w naszym silniku. A nawet jeśli nie, to szybko by nam spowszedniało, jak większość minigierek, które nie przynoszą wymiernego zysku, a jedynie mają dawać radochę. Rację bytu to ma tylko na eventach, jeśli już gdzieś.

Idźcie se na kurnik - tam się zawsze fajnie grało z ludźmi z mfo xd
    Cześć zbóje
    Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
    -Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Ogólnie ten klub dałby duże możliwości pod kątem gier, ale pytanie ile zajęłoby to czasu.
    Nie należy też oczywiście przesadzić by z MFO nie zrobił się za przeproszeniem portal do gier planszowych.

Na pewno do przemyślenia:
    1. Więcej ciekawych przedmiotów za żetony.
    2. Kilka nowych gier, może jakieś dni specjalne z promocjami na daną grę? (+20/30% żetonów)
    3. I tak jak piszesz - gry dla graczy 1v1.
    #edit
    a czemu nie portal do gier planszowych? monopoli w wersji emefo brzmi spoko, Gabryś nie musiałby już robić nam pokracznych mapek do business Toura xD

Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    a czemu nie portal do gier planszowych? monopoli w wersji emefo brzmi spoko, Gabryś nie musiałby już robić nam pokracznych mapek do business Toura xD
    Taaa, każdy z nas zna portal gdzie można zagrać w różne gry :P
    Zamysł dodania 2-3 gier więcej to jeden pomysł, zamysł dodania kilku ofert dziennych to drugi.

Jeśli jakimś cudem niedawno pojawiły się przez błąd oferty EQ 90-100 to możliwe, że one prędzej czy później tam trafią.

Użytkownik
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Szachy podobno trudno by było wykonać w naszym silniku. A nawet jeśli nie, to szybko by nam spowszedniało, jak większość minigierek, które nie przynoszą wymiernego zysku, a jedynie mają dawać radochę. Rację bytu to ma tylko na eventach, jeśli już gdzieś.

Idźcie se na kurnik - tam się zawsze fajnie grało z ludźmi z mfo xd
    No cóż. Trudno.

Uprawnienia