Wychodzę z propozycją aby zwiększyć przymusowe wyzwanie tylko dla walk automatycznych do top15, urozmaici to rozgrywkę po upku (jeśli będzie).
Pozdrawiam.
Wychodzę z propozycją aby zwiększyć przymusowe wyzwanie tylko dla walk automatycznych do top15, urozmaici to rozgrywkę po upku (jeśli będzie).
Pozdrawiam.
Kiedyś już było wyzwanie dla top15 i nie bez powodu zostało zmienione na top5.
Pozdrawiam.
propozycja na nie, pozdrawiam
This is a certified hood classic
przymuszanie ukraincow zeby walczyli nic nie da, pierw trzeba byloby lekcje matematyki zorganizowac zeby pokazac ze pvp auto to najbardziej oplacalna czynnosc w tej grze
pozdrawiam
Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.
na nie, kiedyś było i totalnie przypadkiem wpadałem do top 15. bez sens totalny
15 osob aktywnych w pvp auto nie znajdziesz to po co top15
To wróci tu z pomysłem za 2 lata
Jako, że wszedł update, to wracam z tym pomysłem jedynie dla rankingu AUTO. Pozdrawiam
Obecnie to przez zmianę emeryta welova. Nie opłaca się walczyć na arenie na poziomie nierankingowym. Za szybką wygraną dostane ekwiwalent mniejszy od poniesionych strat. Za przegraną walkę dostaje ekwiwalent mniejszy od poniesionych strat. Mega komunikat.
Liga Brązowa - walki auto: Aby otrzymać nagrodę za aktywność, musisz być na jednym z poziomów rankingowych (20, 30, 40, 50, 65, 80, 100). Osiągnij jeden z tych poziomów lub skorzystaj z usługi 'Poziom Rankingowy', która cofa i blokuje poziom na najbliższym poziomie rankingowym.
Propozycja na nie