Dzień dobry, nie mam na celu nikogo urazić bym napisał że proszę o nie banowanie ale to różnie może być.
Postanowiłem się podzielić swoimi przemyśleniami
1. Żadnego przyśpieszania wbijania 80 lvl`a nie będzie dopóki będą się zdarzali gracze jak Arczan co potrafią wrzucić 6 bieg i nabić 80 lvl od 0 w 2 tygodnie.
2. Częstym argumentem pojawiającym się w dyskusji o ożywieniu gry jest to że nie żyje fp na FB. Ale jak ma żyć jak dla osób prowadzących go nadal najlepszym żartem jest to że "HEHE PORZUCAMY ŚNIEŻKAMI W DENOLA" (bez obrazy ale serio ostatni raz tak się śmiałem przy krojeniu chleba/Chyba tylko gorsze są te memy Hydreia). Z tym fp na FB to też jest niezłe kongo bo żeby brać udział w konkursach trzeba zakładać fejk konto żeby twoje personalia nie latały po gierce.
3. Do dzisiaj mnie zastanawia czemu zmiany wywołane przez WeLove nie zostały wycofane. Pisał totalne głupoty na wstępie za co został zjechany, a gdy do niego wyskoczyłem z zakładem żeby udowodnił jeśli to nie są głupoty. To postanowił przejść na emeryturę niszcząc ekonomie gry. W obecnym stanie bardziej opłacalne jest bycie FABULARNIAKIEM a nie grać pvp. Pragnę tylko przypomnieć że gra miała przyciągać właśnie unikalnym systemem walk. Jak mają walczyć nowi gracze jak tego typu aktywność jest nieopłacalna?
4.Tematy typu jak rozdać statystyki nie pomagają graczom. Jak zareklamowałem w inicjatywach graczy akademie Eresmela to dostałem bana (za spam XD) natomiast posty tego typu nadal na wolności:
Serio discord mfo lepiej żeby nie był zarządzany przez obecną moderacje. Ze swojej strony bym proponował jakiegoś Fabularniaka typu Reiju.
5. Tak przechodzi do kolejnego wątku zatytułujmy go Kagome. Jak to jest że prowadzisz discord co zrzesza graczy co nie ogarniają gry z banowaniem za wyzywanie od randomów. A sam ciągle trzepiesz hajs na randomach. Czyli co wyzywać nie można ale utrudniać grę słabszym to już jak najbardziej i to normalne zjawisko.. Jedno z wielu zdjęć nie chciało mi się dokopywać do aukcji dla graczy z niższego poziomu.
tak swoją drogą jeszcze dodatkowo Czemu atakujesz Kaidana do dzisiaj mi nie odpisałeś za co mam bana, jedynie po kilku bójkach w świątyni mi napisałeś że nie ma dla mnie powrotu XDDDD. Bo jak pragnę przypomnieć wyszedłem sam z tego serwera bez odwalania konga.
6. Teraz zajmijmy się globalami obecny system jest bez sensu. Tryb dla totalnych dzieciaczków. Proponuje albo wycofać zmiany i wprowadzić tak jak było w 2022 bo obecny system to parodia co pokazuje ss z aukcji kagome. Ewentualnie wprowadzenie zmiany takiej : Ochronka nabita na amie trwa minimalnie krócej niż resp amy po dedzie i podkręcenie procentu z dropu przedmiotów na mapach bójkowych z globalami.
7. Jeśli zbierze się naprawdę liczba chętnych graczy mogę wspólnie z Eresmelem poprowadzić akademie - Jak walczyć pvp?. Ale to by potrzeba praktyki czyli byśmy oczekiwali dostępu do serwera testowego z poprzedniej edycji gdzie byśmy wytłumaczyli graczom. Jak układać eq pod staty i wiele więcej kwestii dotyczących stricte areny. Oczywiście ja tego za darmo robić nie zamierzam możemy negocjować co do stawki.