Jeżeli chodzi o wbijanie poziomu to się z Tobą zgodzę, nie można wykluczyć że to był celowy zamysł twórców aby za szybko nie przechodzić gierki, tylko że ja bym się skupił na wyższych poziomach. Na niskim poziomie jeszcze wbija się wyższe przyjemnie problem się zaczyna od 40-50 wtedy ten poziom wchodzi zdecydowanie za wolno.
Nowy świat zdecydowane nie, raz dużo, bardzo dużo pracy która hamowałaby rozwój gry na którą Tomi i tak ma mało czasu po drugie to rozwiązanie by rozbiło i tak małą grupkę graczy na dwa serwery i byłyby jeszcze większe pustki w miastach. Uważam że wszelkie usprawnienia dotyczące expienia czy czegokolwiek mogą równie dobrze być dodane do obecnego serwera. Z tego co pamiętam to Tomi mówił że nie będzie innych serwerów, dużo pracy po prostu a może się nie przyjąć.
Co do Pana wypowiedzi uważam że świat w którym nie byłoby bójek jest bez sensu zwłaszcza że aktualnie jest coś takiego jak ochrona i po przegranej walce można się spokojnie wyexpić (mało kto ma tyle energii że potrzebuje więcej czasu), natomiast świat gdzie by były wszędzie również jest bez sensu, nie wziąłeś pod uwagę mapek gdzie one i tak by nie mogły być (w niektórych lokacjach są wyłączone nie bez powodu). Ja bym poszedł w taką stronę że fajnie by było jakby tych bójkowych było więcej niż obecnie
Co do wypadania eq byłbym bardzo za żeby przywrócili bo obecnie bójki nie cieszą się popularnością i w niczym nie różnią się od pojedynku (poza możliwością SOSa oczywiście) jeśli chodzi o drop. Może nie od razu całe eq ale tak do +3 hmmmm czemu nie?
Pamiętajmy że najwięcej aktywności w tej grze było dzięki bójkowcom, pamiętam te czasy Eliar szkoda że teraz to tak umarło.
Tak szczerze to wydaje mi się że ludziom by się nie chciało boo... mi by się nie chciało. Dużo razy tą grę przeszedłem całą i nowy świat bym mógł za darmo zagrać szósty raz z maksymalną energią 200? Yyyy no nie....
Pamiętajcie że to jest tylko moja opinia jak ja to widzę.
Zapraszam do dyskusji![]()