Sądzisz, że dosłownie kilka osób na testowym jest w stanie określić idealny balans eq? Nigdy w życiu nie będziemy zdolni przeprowadzić tylu walk i sprawdzić tylu kombinacji eq jak dzieje się to na s1. Czasami gracze i ich pomysły są dobrym wyznacznikiem zmian.
Wyjaśnij mi gdzie istnieje kreatywność, w momencie kiedy każdy zakłada eq eskimosa (mówię o pvp). Ktoś to mądrze wymyślił, a potem wszyscy skopiowali. Kreatywność istnieje w momencie, kiedy build pod eq eskimosa nie jest jedynym i pojawiają się inne, zdolne z nim konkurować. A jeżeli jest jedynym - znaczy że jest za mocny i warto to zmienić, żeby chociaż część postanowiła poszukać innego rozwiązania.Tu potrzeba troche kreatywnosci
A teraz wskaż mi proszę graczy pvp, który ostatnimi czasy używali czegoś innego niż eq eskimosa. Znajdź mi tą ich kreatywność.
To rzucaj dowodami, czekam. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że żądacie przywrócenia zmian eq eskimosa, bo tak było dla was wygodnie. Zmiany pod graczy?Testerzy robią EQ pod siebie. Bo coś tam im nie pasuje. 5 lat tworzenia Nordii a pozniej takie buble. Za malo czasu bylo na testowanie broni?