Postać: Lotek
Ilość: 1
Miniboss: Wywerna pasiasta
Postać: Lotek
Ilość: 1
Miniboss: Wywerna pasiasta
gotowe
z Końcem roku/ początkiem roku tabele zostaną przeczyszczone, ma to na celu oczyszczenie jej z graczy którzy są nieaktywni.
Jeśli nie chcesz być usuniętym napisz poniżej "Nie chce by postać "nick" została usunięta podczas czyszczenia tabeli".
Nie chce by postac Destroyer zostala usunieta podczas czyszczenia tabeli
Mozesz zapisac na 10 mini, nie 1
gotowe
z Końcem roku/ początkiem roku tabele zostaną przeczyszczone, ma to na celu oczyszczenie jej z graczy którzy są nieaktywni.
Jeśli nie chcesz być usuniętym napisz poniżej "Nie chce by postać "nick" została usunięta podczas czyszczenia tabeli".
Proszę zostawić mnie w tabeli.
gotowe
Nie chcę aby postać Meeerrrrr została usunięta podczas czyszczenia tabeli.
PS. Proszę o dopisanie mnie do gryfa, wywerny i diablosa
Mozna mnie zapisac do wodnego żółwia, garudy,jaszczura, bogini i nixxle. Ilosc wszystko x1
Edit. Z uwagi, że od ostatniego wpisu odblokowałem lavosa można mnie dopisać
I z koncem roku prosze nie usuwać
Ostatnio edytowane przez Suczek ; 21-11-2020 o 14:09
XmistrzX
1x Jaszczur
2/3x Olbrzym
Nie chce zostać usunięty z końcem roku
Ostatnio edytowane przez XmistrzX ; 18-11-2020 o 16:20
hurzysta
1x Żółw wodny
1x Garuda
1x Jaszczur
Nie chcę zostać usunięty z tabeli końcem roku
mozesz mnie dopisac na arktosy, i zmienic nick na Heartbreaker
gotowe
wypisać mnie na zawsze z Fenrisa,
Wypisz z arktosa, pozostałe zostaw
Poproszę o dopisanie:
Postać: Łukasz
Ilość: 2
Minobossy: Nixxly, Lavos, Fenris, Materac, Necron, Zielony Paszczur, Bogini, Demon, Kraken i Wdowa.