Witam.
Miło mi ogłosić, że wracamy z gratyfikacjami w formie reputacji za tworzone poradniki i/lub inne pomoce do gry.
Jak widzicie, mamy od groma różnego rodzaju poradników na forum, z czego jednak większość wymaga edycji/napisania od nowa. Kilku również brakuje.
Od dziś za swoją pracę możecie ubiegać się o dodanie reputacji.
Skala punktacji:
- mapa: +1 reput
- quest: +3 reputy
- boss/miniboss/potwór unikatowy: +5 reputów za każdy
- artykuł: +1-5 reputów w zależności od trudu włożonego w pisanie
- inne materiały: +1-5 reputów w zależności od trudu
W związku z tym, że w tym momencie - w pewnym stopniu - tworzenie poradników przestaje być caritasem, nie można "zaklepywać" danego poradnika. Poradnik musi być zrobiony jak najlepiej, wiadomo, że pewne schematy (jak np. w bossach) są do ew. edycji przez redaktora, natomiast prawie że puste poradniki nie będą ujmowane przy przydzielaniu gratyfikacji. Nagrody przyznawane będą miesięcznie, reputacja pojawiać się będzie więc co miesiąc. Aby otrzymać reputację, trzeba napisać PW do mnie wraz z linkiem do poradnika.
Generalnie jednak tworząc poradnik, prosze o stosowanie się do wytycznych - w przypadku map, questów, potworów, a także o - w ramach możliwości - wyczerpanie w jak największym stopniu treści w naszym poradniku.
To jednak nie wszystko - pojawiła się bowiem możliwość otrzymania rang za swoją aktywność w dziale Poradników!
Mam nadzieję, że zachęci to Was choć trochę do pracy na rzecz forum, a co za tym idzie - gry.
W razie ew. pytań proszę pisać. Pamiętajcie również, że powrót reputacji jest trochę "na próbę" - zobaczymy co z tego wyjdzie.