Ostatnio edytowane przez RoLLeR-W1 ; 24-02-2011 o 21:40
Chyba 25%.
Czy będzie mozliwość ulepszania broni na +1 i +2, a może nawet +3 czy jedną opcją zdobycia tego jest wylosowanie z potwora/bossa lub kupno u innego gracza któremu się poszczęściło w walce z bossem?
Ok, jeszcze mam pytanko odnośnie bossów...Co ile czasu się odradzają?
Gdy gra już będzie otwarta dla wszystkich to czy będzie możliwe do kupienia np. 2x szybsze respienie się bossów na 7dni albo cos podobnego (mówie tu o zwykłym itemie za złoto lub opcji premium za pkt. mf)?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...=1478#post1478
Przeszukaj forum a znajdziesz odpowiedź.
podczas walki nie można zmieniac eq - tzn. jeśli zmienisz go w menu "uzbrojenie" to i tak nie ma to odzwierciedlenia w bieżącej walce - walka tak jakby zapamiętuje stan eq/zdolnosci/gemów itp. z początku walki
Czy w mfo3 dalej potępiana będzie pomoc w czymkolwiek za MF'y ? Nie chodzi tu o same statystyki, a różne przelewy, walki, przedmioty itp.
Do tego jeszcze pytanie:
Czy można zmienić staty podczas walki PvP? Miałem sytuacje że walcząc PvP nagle zacząłem dostawać hity po 800 (to nie był krytyk) a wcześniej były one po 200 z kawałkiem :P.
Czy zostały wprowadzone jakieś zmiany? Pytam bo coś mnie wylogowało i strona nie działała a zazwyczaj wtedy wprowadzacie jakieś zmiany. :P
Wiem że jest temat w informacjach ale nie chciałem ci tam śmiecić bo cały temat twój był.![]()
Czy jest możliwość sprawdzenia tego, kim jest potencjalna ofiara ataku? (woj/mag, żeby się ubrać)
No tak, nie wziąłem pod uwagę, że mój cios fizyczny był wzmocniony o atrybut broni, stąd jego "moc". Czyli wszystko się zgadza.To robi dokładnie to co w opisie czyli standardowy atak fizyczny, który posiada element ognia, czyli jeśli masz swój atrybut fizyczny lepszy niż "ogień" to więcej zadasz swoim atrybutem. To się przydaje na gracz/stwory wrażliwe na ogień lub do ćwiczenia tego atrybutu.
Nie i Tomi już o tym wspominał w tym temacie. Wszystkie dane niezbędne do obliczeń są pobierane przed rozpoczęciem walki i jakiekolwiek zmiany ekwipunku czy statystyk nie mają wpływu na już toczącą się walkę.Czy można zmienić staty podczas walki PvP? Miałem sytuacje że walcząc PvP nagle zacząłem dostawać hity po 800 (to nie był krytyk) a wcześniej były one po 200 z kawałkiem :P.
Możesz zajrzeć do profilu gracza i przejrzeć jego raporty.Czy jest możliwość sprawdzenia tego, kim jest potencjalna ofiara ataku? (woj/mag, żeby się ubrać)