Strona 1122 z 1122 PierwszyPierwszy ... 122622102210721112112011211122
Pokaż wyniki od 16,816 do 16,821 z 16821

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik
    Cytat Napisał Mordecai Zobacz post
    Z jakiego powodu mam limit 5 postaci na swoim koncie? Właśnie się dowiedziałem, że domyślnie można mieć maksymalnie 3, ale w życiu nie przypominam sobie, żebym powiększał limit postaci.
    Konta z 2015 roku (nie wszystkie z tego roku, ale część) oraz z wcześniejszych lat mają limit 5 postaci, konta późniejsze mają 3 postacie. Jest to spowodowane tym, że istniejącym już kontom nie zmiejszano darmowego limitu.

Użytkownik Avatar milk
    czy jesli 2 grudnia drzwi drugie nie zostaly przeze mnie otwarte mimo, ze mam klucz, to bedzie dalo sie jeszcze pozniej to nadrobic, chociazby za mf'y?
    życie to walka o widzew

Użytkownik
    Cytat Napisał milk Zobacz post
    czy jesli 2 grudnia drzwi drugie nie zostaly przeze mnie otwarte mimo, ze mam klucz, to bedzie dalo sie jeszcze pozniej to nadrobic, chociazby za mf'y?
    Też nie otworzyłem drzwi drugiego grudnia, pomimo posiadania klucza, ale otworzyłem je za kupiony za MF specjalnym kluczem. Tylko, że dzisiaj też zdobyłem klucz od Wrednego Gremlina i mam już klucz na jutro. Czy teraz cały czas będę miał o jeden wiecj czy będę mógł jednego dnia nie odbierać klucza od Gremlina, a pomimo to otrzymam pełna nagrodę?

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał iPodrazam Zobacz post
    Też nie otworzyłem drzwi drugiego grudnia, pomimo posiadania klucza, ale otworzyłem je za kupiony za MF specjalnym kluczem. Tylko, że dzisiaj też zdobyłem klucz od Wrednego Gremlina i mam już klucz na jutro. Czy teraz cały czas będę miał o jeden wiecj czy będę mógł jednego dnia nie odbierać klucza od Gremlina, a pomimo to otrzymam pełna nagrodę?
    chyba tak.

O ile dobrze pamiętam, to klucze nie mają znaczenia, liczą się drzwi. 3 grudnia mozesz otworzyc tylko trzecie drzwi, albo użyć tego klucza za emefy do drzwi 1/2.

- - - - - - - - - -

możesz kupić klucz za emefy i nim otworzyć, zwykłym się już nie da.

Użytkownik Avatar milk
    a w ktorym miejscu moge taki nabyc?
    życie to walka o widzew

Użytkownik
    a w ktorym miejscu moge taki nabyc?
    U Wrednego Gremlina.

Uprawnienia