SSY
Co zmienić na lodowe ostrza? 68lvl woj
SSY
Co zmienić na lodowe ostrza? 68lvl woj
Ostatnio edytowane przez EneDueRabe ; 06-03-2025 o 21:39
Na żetonach aż tak mi nie zależy, jestem zbieraczem takich rzeczy i nigdy nie przyszło mi do głowy tego nawet wydawać, aby czekały na lepsze czasy i eq na 100lvl
W tym hamuje mnie 1 rzecz. Trzeba wydać 200zł na limit eny do 1k i dopiero wtedy to ma sens, no ale chyba tak trzeba będzie zrobić
Czy gdybym zrobił remake mfo3 to by mnie pozwali czy moge sobie na luzie to robić?
Ciężko znaleźć w internecie jednoznaczną odpowiedź.
Bazując na ustawie o prawie autorskim:
oraz1. Opracowanie cudzego utworu, w szczególności tłumaczenie, przeróbka, adaptacja, jest przedmiotem prawa autorskiego bez uszczerbku dla prawa do utworu pierwotnego.
2. Rozporządzanie i korzystanie z opracowania zależy od zezwolenia twórcy utworu pierwotnego (prawo zależne), chyba że autorskie prawa majątkowe do utworu pierwotnego wygasły. W przypadku baz danych spełniających cechy utworu zezwolenie twórcy jest konieczne także na sporządzenie opracowania.
Ciężko stwierdzić.4. Za opracowanie nie uważa się utworu, który powstał w wyniku inspiracji cudzym utworem.
Wydaje mi się, że to zależy, co rozumiesz przez remake. Jeśli chcesz stworzyć grę w RPG Makerze/innym silniku ze zmodyfikowaną fabułą, ale nie wykorzystując zasobów mfo3 (na przykład część tilesetów) to raczej nie będzie z tym problemu.
Jeśli planowałeś wykorzystać wyżej wypisane zasoby to nie przejdzie.
Ostatnio edytowane przez YourShadow ; 09-03-2025 o 22:56
Myślicie że jeżeli mam teraz 69 level to wbije 80 do upka? I co moge zrobić żeby szybciej wbić?
jak są generowane tury w mfo3? wiem ze jesli masz wieksza szybkosc to wiecej tur masz ale nie rozumiem jak to dokladnie jest obliczane bo ja proboje gre inspirowaną mfo3 zrobic ale nie rozumiem jak dokladnie tury sa generowane wedlug szybkosci czy wie ktos jak to dokladnie dziala
czemu w jaskini świetlików nie pojawiają mi się świetliki? stoje od kilku minut i ani jednego nie ma.
Bo pojawiają się co godzinę. Tylko te pierwsze do questa pojawiają się szybciej.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Do upka? powinieneś zdążyć wbić jeszcze 4 postacie na 80 poziom![]()