W opisie osiągnięcia "Koneser Labiryntów", pomimo zmiany warunku zdobycia nadal jest informacja o przejściu w mniej, niż 3 próbach. Ja otrzymałem to osiągnięcie pomimo większej ilości prób.
Poprawione
Ostatnio edytowane przez iPodrazam ; 10-01-2023 o 11:00
W Klubie Wyznawców Fortuny walutą sklepiku są Żetony Klubowe, tymczasem w okienku koszt za przedmioty podawany jest w złocie (G) zamiast w żetonach (ŻK).
Powinno widnieć 800 ŻK zamiast 800 G
***** **, ***, **** & ******
Nie pokazuje ilości pokonanych Bóstw Pożądania.
Poprawione
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigabilty makes me a feared opponent in any human endeavor.
Zadania dzienne w Devos, zjadło dwójkę w drugim zdaniu.
Dodatkowo chodzi tutaj o skup antracytu u Norbiego. Wymiana na uzbrojenie jest za 150 sztuk antracytu.
Poprawione
https://imgur.com/a/S3pwfYQ
Przy mithrilu tez mozecie to poprawić
Cześć zbóje
Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
-Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.
Brakuje osiągnięcia Wybitny Zielarz w albumie.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigabilty makes me a feared opponent in any human endeavor.
Mam 22kk z kawałkiem w depo, mimo to gra chce prowizję od złota które zamierzam włożyć. Dojenie graczy full time...
https://imgur.com/a/SDasQt2
*Na raz
Cześć zbóje
Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
-Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.
Błąd polega na tym że zakładka po lewej części "Statystyki" jest nazwana "Status" po "wejściu" do niej - w środkowej części. Jest to jedyna zakładka która ma inną nazwę. Najlepiej będzie to ujednolicić.
Przeglądarka/OS: Win10/Chrome
Było zgłaszane, ale nadal nie naprawione, więc ponawiam.
Ostatnio edytowane przez Antybristler ; 26-04-2023 o 20:27
"To chyba oczywiste, że musiałem zaoferować miejsce jemu, czyż nie?"
Dialog po skończeniu zadania "Od czeladnika do kowalskiego mistrza" i wejścia do lokacji Dom Handlowy: Pracownia.
Update: pierwsza rozmowa z Mariuszem w Azarad.
Niestety, to nie koniec moich przygód.
Jedynym sposobem na dorobienie się czegokolwiek na tym wygwizdowiu, jest stanowienie konkurencji dla pracowni w Nordii.
Ostatnio edytowane przez Arczan ; 23-05-2023 o 18:36
zadanie dzienne:
chyba na końcu nie powinno być tego 0?W okolicy wzrosła liczba napadów i kradzieży. Poszukuje się osoby, która znajdzie odpowiedzialnego za te występki i go unieszkodliwi.
Twoje zadanie dzienne to:
Pokonaj Rzezimieszka.
Widywano go w okolicach wzgórz na północy Słonecznego Brzegu.
Istnieją doniesienia o rabunkach na górnikach w kopalni Devos.
0
- - - - - - - - - -
ponadto, po pokonaniu rzezimieszka otrzymujemy komunikat "Złodziejaszek pokonany. Mogę wracać do Nordii po nagrodę.", choć zadanie zostało przyjęte w Devos
życie to walka o widzew
Po stworzeniu pierwszego rogu otrzymujemy później od Melchiora już po 3 rogi, toteż "zaklęte rogi" będą brzmiały trafniej![]()